Атмосферното налягане ще се повишава и ще е близко до

...
Атмосферното налягане ще се повишава и ще е близко до
Коментари Харесай

И утре ще се задържи облачно

Атмосферното налягане ще се покачва и ще е близо до междинното за декември.

През нощта преваляванията в западната половина от страната ще стопират и облачността ще се раздира и понижава. Над източната ще е облачно със слаби валежи от дъжд, в крайните североизточни региони и в Странджа-Сакар - от сняг.

 
Утре забележителна ще се задържи облачността над източните и планинските региони. Дъжд ще вали по морското крайбрежие, а слаб сняг ще има основно в Североизточна България и в планините. Ще продължи да духа сдържан, в Дунавската низина краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са от минус 5 до 0 градуса, оптималните - сред 2 и 7 градуса.
 
В планините облачността ще е забележителна със слаби валежи от сняг. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 4 градуса, на 2000 метра - към минус 11 градуса.



По Черноморието ще е най-вече облачно със слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан, по северното крайбрежие краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимална температури на въздуха 5-8 градуса. Температурата на морската вода е 8-10 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР