Атмосферното налягане ще се понижава и ще бъде малко по-ниско

...
Атмосферното налягане ще се понижава и ще бъде малко по-ниско
Коментари Харесай

Вторникът ще бъде предимно слънчев

Атмосферното налягане ще се намалява и ще бъде малко по-ниско от междинното за месеца.

Днес ще е най-вече слънчево. В утринните часове тук-там в равнините и към водните басейни ще има мъгла. Около и след обяд над страната ще се появи раздрана висока и междинна облачност. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Дневните температури ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 17° и 22°, в София - към 19°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, в утринните часове на обособени места с понижена видимост. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максимални температури: 17°-19°. Температурата на морската вода е 9°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 17 мин. и залязва в 17 ч. и 4 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 47 мин. Луната в София изгрява в 8 ч. и 29 мин. и залязва в 17 ч. и 29 мин. Фаза на луната: един ден след новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР