Атмосферата в се нажежава преди парламентарните избори в неделя. Активист

...
Атмосферата в се нажежава преди парламентарните избори в неделя. Активист
Коментари Харесай

Инцидент в Албания: Убит активист на управляващите социалисти

Атмосферата в се нажежава преди парламентарните избори в неделя. Активист на Социалистическата партия на премиера е погубен, а други четирима са ранени в град Елбасан. Сред ранените е и членка на специфичното полицейско звено " Ренеа ", която не е била на работа, само че е била наоколо и е пристигнала да помогне. Нападателят е неин някогашен сътрудник.
Според медиите убитият е Пиетри Джовани, който неотдавна напусна партия " Движение за социалистическа интеграция " и се причисли към социалистите. Инцидентът е станал пред офиса на опозиционната Демократическа партия.
 Албанската полиция иззе боеприпас от оръжия, муниции, бронирани транспортни средства Албанската полиция иззе боеприпас от оръжия, муниции, бронирани транспортни средства
В огромна полицейска интервенция, която включваше специфичното звено „ Ренеа ” и звеното за бърза интервенция, албанската полиция иззе...
27 души са арестувани от полицията, 8 от тях са последователи на Демократическата партия, а като доказателство е конфискувана колата със затъмнени стъкла, с която нападателят е дошъл.
Според медиите въоръжената престрелка е била предшествана от спор сред последователите на двете партии поради „ пазаруване на гласове в Елбасан “.
Преди два дни в Кавая избухна пукотевица в централата на Демократическата партия на Люлзим Баша, по време на което секретарят на общинската организация на тази партия получи огнестрелна рана в крайници. Полицията удостовери, че нападението не е обвързвано с партийни действия и че лицето, което е стреляло, е в развой на търсене.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР