Атлетико Мадрид е започнал преговори за привличането на нападателя на

...
Атлетико Мадрид е започнал преговори за привличането на нападателя на
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид преговаря с Мауро Икарди

Атлетико Мадрид е почнал договаряния за привличането на нападателя на Пари Сен Жермен Мауро Икарди, твърди " Тутоспорт ". Аржентинецът е благосъстоятелност на Интер, само че сега е чартърен на " Парк де Пренс ". За привличането му на " Уанда Метрополитано " упорства персонално треньорът Диего Симеоне, който вижда в негово лице съвършен заместител на Диего Коща, който се чака да си тръгне през лятотото.

Атлетико изпитва съществени компликации в офанзива този сезон и има едвам 31 гола в 27 мача в Ла Лига. Именно това е повода клубът интензивно да се оглежда за класно попълнение в офанзива.

Доскоро се смяташе, че " Дюшекчиите " са насочили взор към различен състезател на ПСЖ, а точно Единсон Кавани. Уругваецът си остава алтернатива за мадридчани, само че в клуба опипват почвата и към Икарди, който е много по-млад и би бил по-добра алтернатива от Кавани видяно в вероятност.

Аржентинецът има 20 гола в 31 мача във всички шампионати от началото на сезона. Освен от Атлетико Мадрид, Икарди е мечтан и от Ювентус, Наполи и Милан, а и ПСЖ има предпочитание да откупи правата му.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР