Атлетико (Мадрид) - Арсенал и Олимпик (Марсилия) - Ред Бул

...
Атлетико (Мадрид) - Арсенал и Олимпик (Марсилия) - Ред Бул
Коментари Харесай

Фаворитите се изправят един срещу друг на полуфиналите в Лига Европа

" Атлетико " (Мадрид) - " Арсенал " и " Олимпик " (Марсилия) - " Ред Бул " (Залцбург) са двата полуфинала в Лига Европа. Жребият за предпоследната фаза във втория по значителност клубен шампионат по футбол бе изтеглен през днешния ден в централата на УЕФА в Нион (Швейц).

Разпределението на двойките значи, че един от двата огромни любимеца за трофея няма да играе във финала – " Атлетико " или " Арсенал ". Двата отбора ще се изправят един против различен за първи път в историята на евротурнирите.

Първите мачове са на 26 април, а реваншите – на 3 май. Финалът в Лига Европа е на 16 май на ст. " Парк Олимпик " в Лион (Фр). Символичен хазаин в него ще бъде спечелилият от двойката " Олимпик " - " Ред Бул ".

В 14 ч. в Нион ще се тегли и жребият за полуфиналите в Шампионската лига. Четирите останали тима в най-престижния шампионат са първенецът от последните два сезона и рекордьор с общо 12 трофеи " Реал " (Мадрид), петкратните носители на КЕШ " Байерн " и " Ливърпул " и финалистът от 1984 година " Рома ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР