Атлантически съвет на БългарияМитрофанова, такива ултиматуми може да си позволяват

...
Атлантически съвет на БългарияМитрофанова, такива ултиматуми може да си позволяват
Коментари Харесай

Атлантици към Митрофанова и шпионите: На добър път и не се връщайте, преди да поискате прошка от Украйна, България и от целия цивилизован свят

Атлантически съвет на България

Митрофанова, такива ултиматуми може да си разрешават да насочат единствено вашите колеги-посланици, упълномощени в някоя от " другарските " ви страни като Сирия, Северна Корея, Еритрея или Венецуела, които поддържат войната, която вашата Руска федерация стартира против целия цивилизован свят, на процедура. Правителството ви в Москва разгласи България за неприятелска страна и работи против България като към вражеска страна. Вашата путинска власт не извършва договорите си за доставка на газ, а вашите подчинени чиновници в посолството работят не за развиване на двустранните ни връзки на равноправна основа, а против българските национални ползи.

Това към този момент е нетърпимо!

Затова, щом сте решили да пандизите задачата си в България - направете го още на следващия ден. В 12:00 часа. Така скъсахте дипломатически връзки с Княжество България през ноември 1886 година, откакто превратът, който вашето държавно управление провежда в София, не съумя. А превратаджиите бяха съдени, някои разстреляни, а тези които имаха и съветско гражданство, съумяха да се спасят или да избягат. Десет години Княжество България не поддържаше дипломатически връзки с вашата Руска империя и тогава в страната ни стартира същински плевел напредък на стопанството ни. И България се трансформира в европейска страна, откъсвайки се от съветските окови.

Така ще стане и в този момент

И не ни говорете за времето на Втората международна война, когато не сте скъсали дипломатически връзки. Това не пречеше на вашата страна, тогава наричаща се Съветски съюз, да разгласи война на България през 1944 година и да я окупира, поставяйки на власт незаконната комунистическа партия, която през днешния ден се назовава Българска социалистическа партия. Дипломатическите ни връзки през Втората международна война не ви стопираха да правите вражески дейности против Царство България, да пращате тук терористи с подводници и парашути и да въоръжавате терористични групи, които да убиват българи. По ваша, руска заповед. Затова - грабвайте чемоданите, вокзал и Москва!

Не ни трябвате тук

Когато вашата страна стане още веднъж естествена, когато престане да води война против съседите си, да убива хора, освен във вашата страна, само че и по целия свят, тогава ще може да разговаряте с българското държавно управление за обновяване още веднъж на дипломатическите ни връзки. Днес вашата страна е незаконна, терористична страна, която води ужасна хибридна война против нашето Отечество - България. Вие представлявате държавното управление на една вражеска към България страна. Затова - на добър път и не се връщайте, до момента в който не покажете, че сте осъзнали какви закононарушения извършихте и не помолите за амнистия Украйна, България и целия цивилизован свят.

П.П. Ключа на посолството можете да оставите на нас. Ние ще го предадем на същинските съветски патриоти, които избягаха от вашата страна и откриха протекция в Свободна Европейска България. Те ще пазят имуществото на вашата страна и ще го предадат на идващото демократично и цивилизовано държавно управление на вашата страна, която може тогава да не се споделя Руска федерация, а единствено Московска република или просто Московия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР