Атлантически съвет на България*Няма нищо ново и неочаквано от страна

...
Атлантически съвет на България*Няма нищо ново и неочаквано от страна
Коментари Харесай

Радев се намесва в изборната кампания в полза на проруските партии

Атлантически съвет на България*

Няма нищо ново и ненадейно от страна на Румен Радев във връзка с наличието на опорните точки, обслужващи ползите на Кремъл.
И с тази си намеса той се придържа към досадната си цел да се намеси в предизборната акция в интерес на проруските партии.

Внушената косвено хибридна неистина за изпращане на български бойци в Украйна в предходното му изявление в този момент се добавя от спекулативно допускане, че неназовани поименно хора щели да изпратят всички на фронта, в случай че зависело от тях.

Румен Радев, в случай че имаше храброст, можеше да каже кои тъкмо хора засяга

Така върху първата внушена хибридна неистина се наслагва втора, като задачата е влияние върху страстите. Така вършат политическите мошеници.

Към тази хибридна композиция тук към този момент се прибавя и чистата нечиста сделка за нуклеарния армагедон. Тази кремълска опорка също към този момент е известна, само че, сложена в подтекста на изборите, задачата е към този момент да се влияе върху гласоподавателите да гласоподават за проруските партии, избрани като " партии на мира ".

От цялата тази манипулативна радева дрънканица можем да предвиждаме, че нуклеарната опасност, според съветските опорни точки, към този момент навлиза у нас на финалната права на предизборната акция,

в опит да се даде рамо на проруските политически обединения

Подобно желание у нас имаше и през есента на 2022 година, около рецесията със Запорожката АЕЦ, само че не се получи. Атлантическият съвет на България тогава разкри тази допустима линия за подкрепяне на проруските партии и... последва затваряне на страницата ни от проруските модератори.
Сега Радев ще опита всичко, само че с думите си продължава да се излага. А блянът му за президентска република и кавга с партиите плитко проличава и от тази словесна канонада.
Излагацията е негова.

Позорът обаче е и за тези, представящи се за десни, демократи и евроатлантици

които в умапомрачение гласоподаваха за него през 2021 година Сега е техен ред да си отрежат егото и да отстояват евроатлантическия ни избор, като с дейностите си спрат заразното проруско зло от присъединяване в политическия развой. Именно с тези хора в този момент Радев се подигра. Тях има поради. Те са на ход.

*Коментарът е оповестен на Facebook страницата на Атлантическия съвет на България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР