АТЛАНТА (AP) — Законопроект, който изисква парична гаранция за 30

...
АТЛАНТА (AP) — Законопроект, който изисква парична гаранция за 30
Коментари Харесай

Републиканците в Джорджия настояват за изискване на парична гаранция за 30 нови престъпления, въпреки опасенията за бедността

АТЛАНТА (AP) — Законопроект, който изисква парична гаранция за 30 спомагателни закононарушения, се насочва към бюрото на губернатора на Джорджия Браян Кемп, откакто Камарата го даде дефинитивно утвърждение.

Доминираната от Републиканската партия камара гласоподава 97-69 за законопроект 63 на Сената в понеделник, подкрепяйки мярка, която ще подкопае измененията, подкрепени от републиканския губернатор Нейтън Дийл през 2018 година, с цел да се разреши на съдиите да освободят множеството упрекнати на закононарушения без гаранция.

Мярката също по този начин ще ограничи благотворителните фондове за гаранция или даже обособени лица да освобождават повече от трима души от пандиза за една година, запазвайки тази опция единствено за тези, които дават отговор на законовите условия да бъдат пуснати под гаранция компании.

Представител Хюстън Гейнс, републиканец от Атина, който поддържа мярката, сподели, че хората, освободени от пандиза без гаранция, е по-малко евентуално да се явят в съда, в сравнение с тези, които са п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР