Атински съд призна за виновни двама братя българи за убийството

...
Атински съд призна за виновни двама братя българи за убийството
Коментари Харесай

Гръцки съд призна за виновни двама българи за убийството на бизнесмена Янис Макрис

Атински съд призна за отговорни двама братя българи за убийството на 46-годишния гръцко-австралийски предприемач Янис Макрис в южното атинско предградие Вула през 2018 година, оповестява в. "Катимерини ".

Един от братята - на 32 години - беше приет за отговорен за предумишлената екзекуция на Макрис и за незаконно владеене и приложимост на оръжие. Другият брат - на 36 години - беше приет за отговорен за съучастничество в преднамерено ликвидиране. И двамата отхвърлиха да са забъркани в тази ситуация, добавя Българска телеграфна агенция.

Според фрагменти от охранителни камери Макрис е бил погубен малко откакто излязъл от вкъщи си и се качил в паркирания пред него черен автомобил. Нападателят изтичал до транспортното средство и почнал да стреля през прозореца.

Австралийски следователи проверяваха активността на 46-годишния предприемач, за който има съмнения, че е обвързван с трафик на опиати на стойност 13 милиона $ и опит за ликвидиране на незаконен необут в Сидни.

Смята се, че Макрис е имал компания, предлагаща охранителни услуги в гръцкия грда Калитеа, и че е вложил обилни суми в нощни клубове на остров Миконос.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР