Атина. В социалните мрежи в Гърция избухна разгорещен дебат, след

...
Атина. В социалните мрежи в Гърция избухна разгорещен дебат, след
Коментари Харесай

Protothema: Западната цивилизация е по-лоша от „Ислямска държава“, заяви депутат от СИРИЗА

Атина. В обществените мрежи в Гърция избухна развълнуван спор, откакто депутатът от „ Съюза на радикалното ляво “ (СИРИЗА) съобщи, че Западът е виновен за повече убийства на деца от терористичната формация „ Ислямска страна “, написа електронното издание на гръцкия вестник Protothema .
Левият политик написа това в отговор на коментар в „ Туитър “ на видео, качено от Al Jazeera, обвързвано с броя на децата, арестувани от израелските управляващи в региона на Западния бряг на река Йордан.
На коментар на израелец, който гласи: „ Точно по този начин би трябвало. Ислямистите не ценят живота на децата, по този начин, както го ценят в Западната просвета. Те гледат на тях като на разходен материал, който може да бъде хвърлен в огъня, като са наясно, че те могат да понесат наказване. Не им пука “.
Политикът от СИРИЗА отговори:
„ Западната цивилизация изпрати милиони деца в газовите камери, Западните общества гласоподават за политическите наследници на тези, които направиха това. Що се отнася до ислямистите, няма нещо сходно, което те да са създали “.
В материала на Al Jazeera се твърди, че в съдилищата в Израел годишна са изправяни от 500 до 700 палестински деца по разнообразни обвинявания.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР