*** Атина Президентът Румен Радев ще участва в срещата на

...
*** Атина Президентът Румен Радев ще участва в срещата на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 11 октомври

*** Атина

Президентът Румен Радев ще взе участие в срещата на върха на държавните глави от групата „ Арайолуш ".

*** София

От 09.00 часа ще се организира съвещание на Народното събрание.

От 10.00 часа в София Тех Парк, зала „ Джон Атанасов " комисар Мария Габриел ще взе участие в Международен конгрес за киберполитики.

От 11.00 ч. в Интер Експо Център- София, зала " Витоша ", единственият избирателен спор на тематика: „ Транспорт " сред петте съществени кандидат-кметове за София. Участие са удостоверили: Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Борислав Игнатов, Борис Бонев Ангел Джамбазки.

От 11.00 часа в централното предверие на Интер Експо Център, ще бъде открит Международния авто салон София 2019.

От 11.30 часа в Етнографския музей в София ще бъде показана взаимната стратегия „ Образование и просвета " на Министерство на образованието и науката и Българската академия на науките.

От 12.00 часа, в 18-то СОУ „ Уилям Гладстон ", ще се организира образование по интернационалната стратегия „ Виждам те. Виждаш ме. " за безвредна интеракция сред велосипедистите и камионите на пътя като част от първата за България седмица, отдадена на шведските просвета и бизнес.

От 12.30 часа в Софийската лаборатория за нововъведения SofiaLab на ул. Сердика №1, ет.3 ще бъде
показана напълно обновената Здравна платформа на Столична община.

От 13.00 часа в постройката на ГДНП на бул. „ Александър Малинов " № 1, по отношение на продължаващите дейности по следствието на проведената незаконна група за телефонни измами от Ветово ще бъде дадена информация по досъдебното произвеждане.

От 15.00 часа в зала „ София " на СТЦ Интерпред, заместник-министърът на труда и обществената политика и началник на Управляващия орган на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси " Зорница Русинова ще взе участие в конференция на тематика „ Специфични образования " оказват помощ за развиването на българския бизнес ".

*** Видин

От 10.30 часа в залата на Общински съвет - Видин ще бъде открита галерия с портрети на кметове, управлявали града през интервала 1944 - 1989 година

*** Велико Търново

От 11.00 часа в региона на Военния университет министърът на защитата Красимир Каракачанов ще взе участие в ритуала по полагане на военна клетва на курсантите на Националния
боен университет „ Васил Левски ".

*** Ловеч

Министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова и ръководителят на УС на АПИ Георги Терзийски ще открият новия 9,3 километров сектор от Автомагистрала „ Хемус " сред Ябланица и Боаза. Поканен да участва е и министър-председателят Бойко Борисов.

*** Смолян

От 15.00 часа в зала 247 на Общинска администрация ще се състои конференция по план
BG16RFOP001-1.022-0001-C01 „ Ремонт и рехабилитация на улици, тротоари, надлези, пешеходни алеи и детски площадки за възстановяване на градска среда.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се организира съвещание на Постоянната комисия по претовареност към Областния съвет за развиване в област Шумен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР