*** АтинаПрезидентът Румен Радев ще участва в срещата на върха

*** АтинаПрезидентът Румен Радев ще участва в срещата на върха ...

Предстоящи събития в страната за 11 октомври.


*** Атина

Президентът Румен Радев ще участва в срещата на върха на държавните глави от групата „Арайолуш".

*** София

От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

От 10.00 часа в София Тех Парк, зала „Джон Атанасов" комисар Мария Габриел ще участва в Международен форум за киберполитики.

От 11.00 ч. в Интер Експо Център- София, зала "Витоша", единственият предизборен дебат на тема: „Транспорт" между петте основни кандидат-кметове за София. Участие са потвърдили: Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Борислав Игнатов, Борис Бонев Ангел Джамбазки.

От 11.00 часа в централното фоайе на Интер Експо Център, ще бъде открит Международния автомобилен салон София 2019.

От 11.30 часа в Етнографския музей в София ще бъде представена съвместната програма „Образование и наука" на Министерство на образованието и науката и Българската академия на науките.

От 12.00 часа, в 18-то СОУ „Уилям Гладстон", ще се проведе обучение по международната програма „Виждам те. Виждаш ме." за безопасна интеракция между велосипедистите и камионите на пътя като част от първата за България седмица, посветена на шведските култура и бизнес.

От 12.30 часа в Софийската лаборатория за иновации SofiaLab на ул. Сердика №1, ет.3 ще бъде
представена изцяло обновената Здравна платформа на Столична община.

От 13.00 часа в сградата на ГДНП на бул. „Александър Малинов" № 1, във връзка с продължаващите действия по разследването на организираната престъпна група за телефонни измами от Ветово ще бъде дадена информация по досъдебното производство.

От 15.00 часа в зала „София" на СТЦ Интерпред, заместник-министърът на труда и социалната политика и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" Зорница Русинова ще участва в пресконференция на тема „Специфични обучения" помагат за развитието на българския бизнес".

*** Видин

От 10.30 часа в залата на Общински съвет - Видин ще бъде открита изложба с портрети на кметове, управлявали града през периода 1944 - 1989 г.

*** Велико Търново

От 11.00 часа в района на Военния университет министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще участва в ритуала по полагане на военна клетва на курсантите на Националния
военен университет „Васил Левски".

*** Ловеч

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и председателят на УС на АПИ Георги Терзийски ще открият новия 9,3 километров участък от АМ „Хемус" между Ябланица и Боаза. Поканен да присъства е и министър-председателят Бойко Борисов.

*** Смолян

От 15.00 часа в зала 247 на Общинска администрация ще се състои пресконференция по проект
BG16RFOP001-1.022-0001-C01 „Ремонт и рехабилитация на улици, тротоари, надлези, пешеходни алеи и детски площадки за подобряване на градска среда.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се проведе заседание на Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие в област Шумен.

Източник: cross.bg