АТИНА, Джорджия — Братът на Хосе Ибара, заподозрян в убийството

...
АТИНА, Джорджия — Братът на Хосе Ибара, заподозрян в убийството
Коментари Харесай

Братът на заподозрения в убийството на Лейкън Райли е уволнен от работа в трапезарията на UGA след представяне на фалшива зелена карта

АТИНА, Джорджия — Братът на Хосе Ибара, обвинен в убийството в четвъртък на студента от университета Аугуста Лейкън Райли беше уволнен от университета на Джорджия, откакто показа подправена зелена карта, с цел да работи в трапезарията на учебното заведение.

„ Диего Ибара показа подправена зелена карта на отдела за наемане на работа стартира краткотрайна позиция като мияч на съдове в трапезарията на Болтън в Университета на Джорджия на 6 февруари 2024 година “, сподели представителят на UGA Грег Тревър пред Fox News Digital в изказване.

След това Ибара не съумя да „ изпрати в допълнение документи, нужна за опазване на работата и в никакъв случай не е бил заплатен от университета ", преди да бъде " уволнен ", добави Тревър.

Съсед сподели пред Fox News Digital, че Диего Ибара им е споделил, че работи в трапезарията на UGA.

Диего Ибара, незаконен преселник от Венецуела, твърди, че е предал подправена зелена карта на полицията по време на преследването на брат с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР