Атанас Недев - управител на Селект Секюрити“ ООД – дружество,

...
Атанас Недев - управител на Селект Секюрити“ ООД – дружество,
Коментари Харесай

Бодигард се прави на мутра, шмърка и краде съдружниците си

Атанас Недев - шеф на „ Селект Секюрити “ ООД – сдружение, лицензирано да прави частна охранителна активност, е издухал парите от фирмените сметки. Заплашвал с ликвидиране чиновниците си, а в моменти на лудост след приложимост на неразрешени субстанции, твърдял, че е недостижим и полицията го пази.

Проверка на alarma.bg демонстрира, че сдружението е печелило състезания за възлагане на публични поръчки на обекти като болница „ Пирогов “, Министерство на защитата и други До тук всичко наподобява обикновено, само че единствено на пръв взор. Оказва се, че Атанас Недев живее на ръба, а компанията му оцелява с далавери, обири, врътки с Данък добавена стойност и още куп действия, неразрешени от закона.

Публично притежание става пристрастеността на Недев към неразрешените вещества, когато служители на реда го спипали в Пловдив след приложимост на хероин, който закупил от дилър в кв. Изгрев. Недев използвал хероина венозно и тръгнал да се прибира на стоп до Стара Загора. Хванат натясно, той издал координатите на дилъра си, който ще лежи 7 години в пандиза, а по знамение Недев се разминал с присъдата. И до през днешния ден този недостатък не е напускал охранителния началник, а доближени до него описват, че дневната му доза е сред 5 и 8 грама бело.

В интервала 2016-2019 година Атанас Недев стартира да изчезва от време на време през три месеца, след това всеки месец. Оправдава се, че бил „ отвличан “ по отношение на работата. Няколко пъти са го намирали в асансьорно помещение в безпомощно положение, където е стоял с дни. Обясненията му били, че „ по дърветата има снайперисти, които желаят да го убият “.

Приятелката му Силвия Иванова подава тъжба и бюлетин за общонационално търсене, откакто Недев изчезва за три-четири дни. Със случая се ангажира целият работен екип на сдружението, цялата полиция е на крайник и го търси. В процеса на акцията служителите на реда откриват служебния му автомобил в кв. Борово. В колата са открити чанта с персонални документи, служебно оръжие на задната седалка и мобилния му телефон, които са стояли без контрол с дни.

Всичко това води след себе си цялостен неуспех в активността на „ Селект Секюрити “ ООД.

В този интервал Атанасов стартира да отклонява средства от сдружението за персонално облагодетелстване, харчи безсистемно, закупува първокласен парцел в землището на село Бистрица. Заедно с приятелката си провеждат пътувания в страната и чужбина, посещават най-скъпите дестинации – Доминикана, Дубай и други, по време на които пръскат луди пари. Профилите на Атанас и Силвия са запечатали красиви фрагменти от лукса, в който двойката тъне.

Счетоводителката на компанията Антоанета Иванова също злоупотребява и тегли средства без да дава пояснение на съдружника на „ Селект Секюрити “ къде отиват парите. Безразборното изтегляне на средства води до финансови усложнения на сдружението. Спират заплащанията на осигуровки, заплати, Данък добавена стойност, лизинги и заеми. В офиса се фалшифицират документи и подписи. Въртят се далавери и злоупотреби с Данък добавена стойност и държавни поръчки.

Когато съдружникът на Недев желае да напусне сдружението, стартират закани към него и приятелката му с ликвидиране и побой. Хора на Недев ги причакват пред домовете им. Забиват и хвърлят чукове по прозорците на жилището и по постройката. Съдружникът му е с стеснен достъп до офиса на компанията, като се подменят ключалките.

Запознати издават, че Атанас е направил цесия, посредством която се отклоняват средства на сдружението през друга компания, с цел да няма достъп до тях съдружникът му.

Справка в Търговския указател демонстрира, че на името на Атанас Недев са регистрирани 7 компании (вероятно бушони), в които той е шеф. Атанас Недев е обсебил активите - благосъстоятелност на сдружение в „ Селект Секюрити “, като отклонява всички постъпващи суми, заради което не се погасяват вноски по заеми на сдружението, лизинговите вноски по договорите за лизинг и на ППС, взети от сдружението за осъществяване на активността му.

От банките и лизинговите сдружения, кредитори на „ Селект Секюрити “, насочват взиманията си само към съдружника на Недев като физическо лице и взаимен дебитор, тъй като другият съучастник няма парцели и банкова сметка на негово име.

В същото време, на името на приятелката му Силвия Иванова са открити 2 суперлуксозни фризьорски салона в София. Същата няма нито ден трудов стаж. Откъде идват парите за първокласната облага не е мъчно човек да се досети.

Брутално е отношението на Атанас Недев и към чиновниците на компанията. Тези, които търсят възнагражденията си, биват пребивани, след което се вика полиция и незабавна помощ. Пострадалите от боязън не подават тъжби за упражненото принуждение върху тях.

Ето какво споделя един от някогашните чиновници на компанията:

„ Не се подлъгвайте да почвате работа в тази компания, тъй като в никакъв случай няма да да бъде това, което са ви дали обещание.Има в нея едно година... Атанас Недев, който ви дава обещание заплата и умерено работно място, само че неговата цел е да ви тормози и да търси по какъв начин да ви отреже от заплатата, тъй че в никакъв случай няма да получите обещаната заплата. Например, това че един от работещите на обекта е сбъркал, то това е мотив всички да бъдат отрязани с по 50лв. След като са ти посочили спокойното работно място и си се излъгал да почнеш работа, то след десетина дни ти се сервира непредвиден сюрприз- инсталират ти бутон, който би трябвало наложително да натискаш всеки час, с което те подлагат на непрестанен тормоз да мислиш не за сигурността на обекта, а дали няма да забравиш да натиснеш бутона в точния момент. Случи се по този начин, че бях натиснал бутона, само че дежурната твърди, че не съм го натискал, което е прелестен мотив за -50лв от заплатата “.

Любим номер на Атанас Недев е да праща къси видеоклипчета на чиновниците си или нарочени за врагове хора, изпълнени с брутално наличие – от псувни и обиди до закани за ликвидиране. Един подобен клип Недев е изпратил до съдружника си. На него се вижда полицейска кола пред палата му в Бистрица, която сякаш го пази. Той постоянно показва, че е недостижим, тъй като полицията била на негова страна.

На 18 юни 2020 на съображение член 61, алинея 3 от Административнопроцесуалния кодекс до офиса на Селект секюрити, е изпратена заповед с № 3286з-1766/26.05.2020г. по разказа на ГДНП, за лишаване на издадените лицензи за осъществяване на частна охранителна активност. Въпреки това и до през днешния ден, Атанас Недев работи без лиценз, газейки закона.

Срещу него има подадени безчет тъжби, на които от четири години няма отговор. В момента в съда, към момента на първа инстанция “ вървят каузи против Недев, само че имайки поради скоростта, с която работи правосъдната система, евентуално делата ще се точат с години, предвиждат осведомени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР