Атанас Майсторов – Наката е човекът, който стои зад татусите

...
Атанас Майсторов – Наката е човекът, който стои зад татусите
Коментари Харесай

Татуистът на звездите Атанас Майсторов: Ето кой рисува по Андреа, Гери-Никол, Галин и още!

Атанас Майсторов – Наката е индивидът, който стои зад татусите на звезди като Андреа, Гери-Никол, Галин, Диона, DANNA, Сузанита и още доста. Специално за Vbox7, младият гений споделя за креативния си път, работата си със звезди (и енергийни вампири) и нещата, които го стимулират да се движи напред.

Виж още: " Правила ли си секс на обществено място? ": Дебора скандализира почитателите с откровения

Наричат те “татуистът на звездите ”: Как те кара да се чувстваш този прякор и фактът, че редица български звезди се доверяват на уменията ти?

Аз мисля, че звездите са на небето, а ние простите хора се опитваме да вършим това, за което сме пратени тук. Всеки е специфичен и открива себе си рано или късно, някои се провалят, други – не! Това, че всеобщо хората ми се доверяват, значи, че съм на верния път.

Как стартира да се занимаваш с татуси?

Рисувам от дете. Моят татко е много надарен художник и ваятел, само че самообразован, т.е. недипломиран, в случай че въобще има значение това. Аз започнах относително късно да рисувам, даже си припомням датата – 25-ти декември 1999 година. Тогава бях на 10 и досега опитите ми да рисувам не бяха сполучливи. Тогава обаче се случи нещо необикновено. Докато татко ми се беше вторачил в тв приемника, наслаждаващ се на празника, аз взех решение да го обрисувам – т.е., да му направя портрет от натура. Нарисувах го доста добре със 100% аналогия и чак даже и той не съумя да повярва. И да, на Коледа стават чудеса! От тогава рисувам и се развъртвам самичък. Татуирам от 9 години. Винаги съм желал да създавам и съм харесвал татусите, а и пасват повече на характера ми. Беше разумно в даден стадий да се пренасоча от хартията към кожата.

Кое определяш като най-трудната част от своята специалност? А най-удовлетворяващата?

Най-трудната част от работата е невидимата, т.е. психическата отмалялост. Например, когато се постанова да татуираш през целия ден човек, който е с куп искания, само че действително няма визия по какъв начин се случват нещата, или някой енергиен върколак. Такива хора те изцеждат енергийно и психичеки, което ти докарва ужасна отмалялост и главоболие.  

Виж още: " Да ти изям устичката ": Изтекоха скандални чатове на Меди, забъркаха го в любовен триъгълник

Коя съгласно теб е наложителната съставна част за всеки добър татус?

Символиката, несъмнено. 

С какво щеше да се занимаваш в случай че не беше татуист?

Най-вероятно щях да съм боксьор или артист. Аз съм разнообразна персона. Перфекционист съм и съм човек на крайностите – или всичко, или нищо.

Повече за Наката и неговото творчество можете да откриете на Instagram страницата му @nakata.ink.

Изображение: https://www.instagram.com/nakata.ink/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР