Атанас Балкански и Реджеп Бадев премериха точилки и кулинарни умения

...
Атанас Балкански и Реджеп Бадев премериха точилки и кулинарни умения
Коментари Харесай

Реджи спечели Hell`s Kitchen 2020 - slava.bg


Атанас Балкански и Реджеп Бадев премериха точилки и кулинарни умения в границите на огромния край на шоуто Hell`s Kitchen. Така наречените „ ходеща енциклопедия “ и „ италанчето “ бяха любимци за премията от 100 000 лева и контракт за работа в ресторанта на началник Виктор Ангелов през цялото време.

Наско изпъкна със знанията си и постоянно положителния усет на ястията, а Реджи блесна с огромно самочувствие, което се оказа с покритие.

В последна сметка чекът отиде в ръцете на Реджи, който направи по-малко неточности по време на резервацията.

Вечерта започва с избор на кухните за двамата дуелисти. Наско избра алената, в която и започва като част от тима на дамите, а Реджи остана в синята.

Двамата получиха по един асистент. За Балскански това бе Веселина Чилева, която завоюва предходната година. Сребърният медалист Никола Симеонов пък пази гърба на Бадев.

Двата тима трябваше да създадат съвършено ядене с потреблението на пет техники, а времето им беше единствено 60 минути.

Наско заложи на паница със сьомга и чипс, сътворена с шест техники, а Реджи - на пачи дроб, риба и френско петле. По-добър от двамата се оказа вторият.

Победителят получи късмет пръв да почне да сглобява тима си за последния стадий от надпреварата, като изборът беше всред към този момент отпадналите участници.

Равносметката – Реджи дирижира отбор в състав: Цецо, Недялка, Лука и Сона, а Атанас управлява: Гергана, Георги, Галя и Ивайло.

Финалистите разиграха вечерна резервация с авторски менюта.

Балкански заложи на към този момент познати ястия, а италианчето изненада началник Ангелов с неправени до момента предписания в предаването.

„ Независимо кой ще завоюва, желая да знаете, че съм горделив с вас “, съобщи кулинарният специалист преди старта на решаващия двубой.

По време на вечерната резервация клиенти на Наско върнаха чинии, защото салатата със киноа не беше добре овкусена. Реджи пък се бавеше, а съотборниците му първоначално сякаш не даваха 100% от себе си за него. Проблемите при Балкански обаче продължиха, а Бадев го надмина по скорост.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР