Аталанта се класира за Шампионската лига! Бергамаските победиха с 3:1

...
Аталанта се класира за Шампионската лига! Бергамаските победиха с 3:1
Коментари Харесай

Аталанта пише история! Бергамаските ще играят в Шампионската лига

Аталанта се класира за Шампионската лига! " Бергамаските " победиха с 3:1 Сасуоло в мач от последния кръг на Серия " А " и ще играят непосредствено в груповата фаза на шампионата на богатите.

Любопитното в днешната среща бе, че се игра на стадиона на Сасуоло " Мапей ", защото оборудването на Аталанта е в ремонт.

Попаденията за " бергамаските " вкараха Дуван Сапата, Алехандро Гомес и Марио Пашалич. За " неровердите " се разписа Доменико Берарди.

Срещата стартира мощно за Аталанта. След няколко положения пред Пеголо, Сасуоло провежда отлична контраофанзива. Дънкън с пета откри Берарди, който с удар по диагонала вкара за 0:1.
 Снимка 425462
Източник:

В 35-ата минута Дуван Сапата изравни след безредие, като се появиха подозрения за игра с ръка на колумбийския нападател. Наложи се намесата на ВАР и попадението беше прието - 1:1.

В края на първото полувреме настана меле сред двата тима, след което Берарди бе изпъден.

След почивката Аталанта стартира доста мощно и голът не закъсня. В 53-ата минута вратарят мазета топката, а Гомес съумя да отиграе и да вкара за 2:1.

В 65-ата минута Пашалич повиши с глава, посрещайки центриране на Гомес отляво. Попадението беше обсъждано с ВАР близо пет минути, само че в последна сметка съдията уточни центъра.

Десет минути преди края Манянели също бе изпъден.
 Лацио победи Аталанта с 2:0 във финала за Купата на Италия
Лацио победи с Купата на Италия след късни голове

" Орлите " надделяха Аталанта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР