Атакуващият полузащитник на Лион Набил Фекир наистина е много близо

...
Атакуващият полузащитник на Лион Набил Фекир наистина е много близо
Коментари Харесай

Медии: Фекир наистина е близо до Ливърпул, въпреки коментарите на Лион


Атакуващият полузащитник на Лион Набил Фекир в действителност е доста покрай трансфер в Ливърпул, макар изказванията на клуба му, заяви RMC Sport.

Снощи медиите на Острова писаха, че прехвърлянето на 24-годишния френски национал в мърсисайдския клуб е сигурен, само че от Лион през днешния ден разясниха, че това не дава отговор на истината.

Според RMC Sport, Фекир е минал медицински проучвания в петък въз основата на френския народен тим в Клерфонтен и се чака напълно скоро британският гранд да разгласи прехвърлянето му. Ливърпул предложи на френския клуб сумата от 55 млн. евро, а дружно с бонусите тя може да доближи 60 млн.

Фекир е младеж на Лион и състезател на първия тим на френския клуб от 2013 година, а предишният сезон взе присъединяване в 30 мача от Лига 1, в които означи 18 гола и асистира за 8. Отличното му показване във френското състезание обезпечи на Фекир място в окончателния състав от 23-ма футболисти на Франция за Мондиала в Русия. Кандидати за него са също Челси, Арсенал, Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР