Атакуващият полузащитник на Ботев (Пловдив) Димитър Тонев най-вероятно ще играе

...
Атакуващият полузащитник на Ботев (Пловдив) Димитър Тонев най-вероятно ще играе
Коментари Харесай

Ботев праща Димитър Тонев под наем във Враца

Атакуващият полузащитник на Ботев (Пловдив) Димитър Тонев най-вероятно ще играе напролет в Ботев (Враца) като преотстъпен, заяви за Българска телеграфна агенция източник от “жълто-черния ” клуб. Тонев към този момент е направил една подготовка с врачани и по всичко наподобява, че двата отбора-съименници ще оформят договорка за наем.
 Добро въодушевление по време на първата подготовка на Ботев (Пд) в Дубай Добро въодушевление по време на първата подготовка на Ботев (Пд) в Дубай
Тонев се оказа непотребен за първия тим на “канарчетата ” тази пролет, откакто беше притеглен Красиян Колев от Септември. При това състояние спортният шеф на клуба Азрудин Валентич и Герман Чистяков – изпълнителен началник, са взели решениe Тонев да натрупа минути допустимо на най-високо равнище. Според някои изявления, техничният полузащитник е бил предлаган на Септември (Сф) и Пирин (Благоевград), които обаче са го отказали. Във Враца пък сигурно имат потребност от нови играчи, защото са пасивни на пазара досега.

В същото време в академията на клуба означиха сполучливото потребление на GPS-системата " Рlayermaker ", която се употребява към този момент три месеца. Тя влезе в употреба при гениите при започване на октомври и за първи път беше тествана в мачовете на тимовете до 16 и до 14 години на 8-и октомври в мачовете против Черноморец (Бургас).

GPS-сензорът се слага върху обувките на играча и регистрира докосванията на топката, като оказва помощ за корекции в техниката, постановката на удара, придвижването на крайници и други детайли от играта, които уточняват изчистването на неточности на растежа на младите футболисти. Въпросното приложение е основано в Англия. Сензорите се намират в две силиконови ленти, 100% водоустойчиви и подобаващи за всевъзможни условия на игра. Лентите се оферират в два размера (среден и голям) и са подобаващи за деца и възрастни, дами и мъже.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР