Атакуващият полузащитник на Англия Деле Али обеща безупречно поведение на

...
Атакуващият полузащитник на Англия Деле Али обеща безупречно поведение на
Коментари Харесай

Деле Али обещава най-добро поведение по време на Световното първенство

Атакуващият полузащитник на Англия Деле Али даде обещание безупречно държание на Световното състезание, което значи да не пада жертва на новите дисциплинарни правила на ФИФА. Според тях, реферите към този момент имат право да санкционират футболист след края на мача за нарушаване, осъществено по-рано по време на самата среща.

Новите правила, подкрепени от технологията с видео-асистент-съдиите (ВАР), биха могли да обезпечат наказване за футболист след избран интервал време за нарушаване, останало неусетно преди почивката.

В Англия Деле Али е разследван няколко пъти за неспортсменско държание по време на мачове с фланелката на Тотнъм, само че в този момент е убеден, че ще се избави от каквито и да било санкции.

Dele Alli insists he will not lose his cool for England at World Cup after learning from past mistakes | @MikeWaltersMGM https://t.co/ViUT6dF6zf pic.twitter.com/CPt3k4nXrY
— Mirror Football (@MirrorFootball) June 11, 2018 “Когато играеш на терена, най-нормалното е да си фокусиран по какъв начин оптимално да окажеш помощ на съотборниците си, съобщи 22-годишният футболист пред публицисти. - Никой не желае да сложи тима си в обстановка, в която може да заплаши успеха или постигането на задачата, която имаме като народен тим. Но аз ще бъда себе си, както постоянно съм бил.”

Али изтърпя наказване от един мач отнемане от спортни права, наложено по отчет, поради показан междинен пръст по време на международната подготовка Англия- Словакия предходната година.

Той има известност на скандалджия, макар че в последните три сезона с екипа на Тотнъм има едвам един червен картон и то по време на мач от шампионата Лига Европа. Деле Али твърди, че се е поучил от грешките си.

" Искам да играя със пристрастеност и всеки мач, в който играя, съм гладен за триумфи, съобщи Али. Правил съм неточности в по-ранни стадии от кариерата си, само че аз съм се поучил от тези неточности. Ако следите по какъв начин се развива моята кариера, това несъмнено е по този начин - научил съм си урока.”

Англия започва шампионата в Русия на 18-и юни против Тунис, а другите два тима в група G са Панама и Белгия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР