Атакуващият халф на РомаНиколо Дзаниоло за първи път проговори след

...
Атакуващият халф на РомаНиколо Дзаниоло за първи път проговори след
Коментари Харесай

Дзаниоло наруши мълчанието си след трансферната сага

Атакуващият халф на РомаНиколо Дзаниоло за първи път проговори след трансферната сага, която се разигра към него през януарския трансферен прозорец. Низвергнатият от клуба и тифозите футболист изпрати отворено писмо до ANSA, в което изяснява за това какво е изпитвал през този интервал и дава обещание, че ще бъде разполагаем на тима.

„ Много погрешни неща бяха изговорени и написани през последните няколко седмици. Дойдох в Рома като незнаен футболист и почитателите ме посрещнаха като един от тях. Те ми дадоха убеденост, кураж и любов в ужасните и тъмни моменти по време на моите травми. В Тирана с това попадение (за успеха на финала на Лигата на конференциите – б.р.) аз почувствах, че съм им се отплатил за всичко, което бях получил, допринасяйки за един превъзходен и паметен миг на наслада за всички романисти. На 23 години аз съм минал през прекарвания, които доста от моите сътрудници не са имали през цялата си кариера: падения, изправяния, нови падения, нови изправяния и триумфи.

Последните месеци бяха внимателен интервал за мен, като ми стана мъчно да схвана какво би било моето професионално бъдеще. Въпреки това постоянно съм работил старателно на терена и в тренировките с оптимален професионализъм. След получените закани за първи път изпитах боязън за мен и моите близки, почувствах се зарязан. Не ми се беше случвало преди и бях доста изплашен. Бъдещето е в нашите ръце, аз простирам моите и се слагам напълно разполагаем на фамилията на Рома “, написа Дзаниоло в писмото си.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР