Атакуващият халф на Ботев (Пловдив) Мохамед Брахими ще води жълто-черната

...
Атакуващият халф на Ботев (Пловдив) Мохамед Брахими ще води жълто-черната
Коментари Харесай

Мохамед Брахими повежда атаката на Ботев на Герена

Атакуващият халф на Ботев (Пловдив) Мохамед Брахими ще води жълто-черната офанзива при гостуването на Левски в идващия кръг, написа е " Тема спорт ". За " канарчетата " следва двуседмична отмора поради великденските празници, като конфликтът на " Герена " е плануван за 30 април, събота, от 17:30 часа. При успеха с 1:0 над Черно море Брахими означи дебютното си попадение с екипа на Ботев, откакто бе притеглен на Коматево през зимата от Пирин Благоевград. В събота той се появи на терена още в 18-ата минута поради травма на Антоан Бароан и единствено 11 по-късно разпечата вратата на " моряците ".
 Мохамед Брахими: Страхотно чувство е да донеса успеха
Мохамед Брахими: Страхотно чувство е да донеса успеха

Чаках този миг, откогато подписах, споделя футболистът

По време на зимната подготовка наставникът на " канарчетата " Азрудин Валентич бе доста удовлетворен от привличането на Брахими и стартира да го постанова в титулярния състав още от началото на пролетния полусезон. Бившият футболист на Пирин обаче разочарова в първите си мачове и последователно отпадна от 11-те на босненеца. След контузията на Бароан той ще получи нов късмет да се потвърди и да си заслужи постоянно място измежду титулярите. Състоянието на френския таран ще стане ясно през днешния ден, като той ще премине спомагателни медицински проучвания. Очакванията са да бъде навън от терена сред 10 и 20 дни.

Седмица след гостуването на " Георги Аспарухов " за Ботев следва домакинство на Лудогорец, а по-късно и аудиенция на ЦСКА на " Българска войска ". " Канарчетата " посрещат Славия в последния кръг на шампионата, който може и да се окаже решителен за борбата за евроквоти предвид на дребните дистанции в челото на класирането.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР