Атакуващият футболист на Серж Гнабри е лакирал свой нокът в

...
Атакуващият футболист на Серж Гнабри е лакирал свой нокът в
Коментари Харесай

Защо звезда на Байерн играе с лакиран нокът ?

Атакуващият футболист на Серж Гнабри е лакирал собствен нокът в черно, с цел да даде публичност на казуса с физическото и половото принуждение над млади деца. Именно Габри вкара последния гол за триумфа с 4:1 в последния мач на Байерн (над Херта) и се видя, че нокътят на палеца на дясната му ръка е в черно. Преди месец при триумфа с 5:0 над Щутгарт пък се видя, че нокътят на кутрето на лявата му ръка бе в черно.
Това няма общо с някаква фешън наклонност от някогашния футболист на Арсенал. Според немския аутлет " Билд " това е част от акцията " лакирани мъже " на YGAP - интернационална организация, която се изправя против насилието над деца.
Австралийският артист Крис Хемсуърт също взе участие в това, а в този момент Гнабри го вкара и във футбола. Причината за лакирания нокът като знак на придвижването е история, която е обвързвана с изпълнителния шеф на YGAP Елиът Костело.
Неговите нокти са били " оцветявани " от младо момиче, което е живяло в сиропиталище, където е претърпявало полови и физически насилия. Той приканва мъжете да сторят нещо от себе си, с цел да оказват помощ на най-уязвимите в обществото.
Статистиката на организацията осведоми, че едно на пет деца под 18 години е жертва на физическо или полово принуждение. Самият Гнабри пък подарява един % от заплатата си за щедрост.
Междувременно стана ясно името на .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР