Атакуващият футболист на Реал Мадрид Марко Асенсио се отметна от

...
Атакуващият футболист на Реал Мадрид Марко Асенсио се отметна от
Коментари Харесай

Асенсио се отметна: Разбира се, че искам да съм лидер на отбора

Атакуващият футболист на Реал Мадрид Марко Асенсио се отметна от думите си преди седмица, че не желае да поведе отбора, защото това е задача на по-опитните му съотборници. Младият състезател твърди, че не е бил свестен вярно и че в действителност желае да да бъде водач на тима.

“Мисля, че всичко, което споделих, не беше разбрано вярно. Накрая заглавията бяха за това, че не желая да съм водач на тима, само че в никакъв случай не съм казвал това. Разбира се, че желая да поведа отбора с моите съотборници, само че всичко беше разбрано неправилно. Предполагам, с цел да се сътвори спор, не знам… Но съм сигурен, че желая да съм водач. Единственото нещо, което споделих, е, че почитам функциите и статута в тима. Но постоянно ще се пробвам да способствам, колкото мога, и желая да покажа цялата ми упоритост и повече в третата ми година в Реал.
Marco Asensio: " I think what I said has been misunderstood. I meant that I respect the roles that are in the team and of course I want to lead the team. " pic.twitter.com/HoFHJMcOIG
— RMOnly (@ReaIMadridOnly) November 21, 2018 Да, сюрпризиран съм от последвалата реакция, тъй като не съм казвал това, което изкараха от думите ми. Винаги съм се стремял да покажа, че желая да съм примерен водач и да бъда по-голям в тима. Уважавам функциите там, само че несъмнено, че желая да поведа отбора, тъй като сме тим и в Реал Мадрид всички би трябвало да работим като един. Може би ме заболя най-вече казаното за упоритостта ми. Откакто пристигнах тук, постоянно съм показвал упоритост и предпочитание да се усъвършенствам и да давам всичко от себе си на терена. Много се изненадах, когато всичко това беше сложено под подозрение. Вярно е, че единствено някои хора си го помислиха и тези, които ме познават, знаят какво желаех да кажа”, съобщи Асенсио в изявление за “Марка”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР