Атакуващият футболист на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес е поредният играч

...
Атакуващият футболист на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес е поредният играч
Коментари Харесай

И Алексис Санчес изгубил търпение към Моуриньо

Атакуващият футболист на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес е следващият състезател на отбора, който е в неприятни връзки с мениджъра Жозе Моуриньо, написа “Сън”.

Недоволството му по отношение на Специалния достигнало връхната си точка след промяната му в дуела с Валенсия (0:0) от Шампионската лига. Той има пет мача като титуляр от началото на сезона, само че единствено в един от тях изигра 90 минути. Освен това Санчес не харесва позицията, на която го слага Моуриньо. Наставникът го пуска да играе отдясно на офанзивата, до момента в който чилиецът избира да е на другия й фланг. 29-годишният състезател непрекъснато имал разногласия с португалеца по отношение на ролята си в отбора. Смята се, че за мача с Уест Хам (1:3) нападателят бил оставен отвън групата, с цел да си оправи държанието.
Alexis Sanchez again left fuming by Jose Mourinho's latest tactical decisionhttps://t.co/r1dzPUJ6ZS pic.twitter.com/aBH0duZbUJ
— Mirror Football (@MirrorFootball) October 5, 2018 Според източници на изданието той към този момент търси метод да напусне Юнайтед, макар че дойде в клуба едвам през предходната зима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР