Атаките на служебният министър на енергетиката Росен Христов към предишното

...
Атаките на служебният министър на енергетиката Росен Христов към предишното
Коментари Харесай

Никола Минчев: Нямаме притеснения дали меморандумът с Джемкорп ще бъде даден на прокуратурата и ДАНС

Атаките на служебният министър на енергетиката Росен Христов към предходното държавно управление са политически. Това разяснява в " Денят стартира с Георги Любенов " Никола Минчев от " Продължаваме промяната ".

По думите му прави усещане, че Христов приказва целеустремено против " Продължаваме Промяната " и " Демократична България ", в случай че 4 партии са били в предходното държавно управление.

Минчев сподели още, че нямат терзания дали меморандумът с " Джемкорп " ще бъде даден на прокуратурата и ДАНС, защото по думите му в него няма нищо притеснително. Става въпрос за необвързващ меморандум с планове за вложения, сподели Минчев.

За втория мандат Никола Минчев сподели, че са пробвали да реализират оптимално необятен консенсус към своята декларация с управнически цели. За третия мандат Минчев сподели, че определящо ще бъде на кого ще бъде връчен, от това ще зависи възможната поддръжка на " Продължаваме Промяната ".

Ако третията мандат отиде в Демократична България, те са наш натурален сътрудник, с тях диалозите биха били най-лесни и най-продуктивни.

За хипотезата мандатът да отиде при " Българска социалистическа партия за България " Никола Минчев сподели, че на покана за среща ще се отзоват.

Явяването на избори не е самоцел, желанието за ръководство също не може да е безпределно. Да влезем в ръководство не е непременно, не можем да вършим безпринципни взаимни отстъпки, сподели още Никола Минчев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР