Атаките били заради гаджето й 16-годишно момиче се самоуби, а

...
Атаките били заради гаджето й 16-годишно момиче се самоуби, а
Коментари Харесай

Трагедия: 16-годишна се самоуби след тормоз от съученички

Атаките били поради гаджето й

16-годишно момиче се самоуби, а повода да посегне на живота си е тормоз от нейните съученички. Още по-фрапиращото е, че те би трябвало да са положителни приятелки, защото са били и съотборнички в локалния тим по хокей на лед в град Палм Харбър (щат Флорида).

Адът за Маккена Браун почнал, откакто тя почнала връзка с бивше гадже на една от съученичките си и даже му пратила своя гола фотография. Фотографията обаче попаднала точно в някогашната на момчето и тя бързо я популяризирала измежду своите приятелки.

Тогава почнал и душевен тормоз от тяхна страна. Постоянните мнения и подмятания в обществените мрежи били съпроводени и от други дейности при персоналните им срещи в учебно заведение и на тренировки.

„ Ти си безличие “, „ Сама си отговорна за всичко “ и „ Надяваме се, в никакъв случай повече да не те забележим “ са част от най-леките обиди към Маккена Браун. В резултат на офанзивата тя не издържала душевен и лишила живота си. 

Психическото положение не Браун така и така било съществено разтърсено, защото две години по-рано тя била жертва на обезчестяване и още не се била възстановила от контузията.

Съотборничките, които са я тормозели, са отстранени от локалния тим и от учебното заведение. Те обаче даже и тогава не посочили, че съжаляват за държанието си.

Източник: Novini.bg

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР