Атаката срещу подразделения на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в

...
Атаката срещу подразделения на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в
Коментари Харесай

МО на Русия: Самолети Су-34 атакуваха части на ВСУ

Атаката против подразделения на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в зоната на специфичната интервенция е осъществена от екипажи на самолети Су-34 на Въздушно-космическите сили на Руската федерация. Това споделиха от съветското министерство на защитата, представени от съветски медии.

„ Летателният екипаж на Върховен касационен съд на Русия на аероплан Су-34 извърши летателна задача за нанасяне на удари с десантно оръжие по подразделения на Въоръжените сили на Украйна в региона на Северния боен окръг техника и жива мощ в зоната на отговорност на групата войски „ Център “, се споделя още в известието.

Отбелязва се, че ударът е нанесен с фугасни авиационни бомби с повсеместен модул за обмисляне и поправяне, което разрешава нанасянето на прецизни удари без нахлуване в зоната на Противовъздушна отбрана на съперника.

„ След сполучливо довеждане докрай на задачата, откакто получиха удостоверение за унищожаването на значими обекти, екипажите се върнаха на летището за политане, водачите на Върховен касационен съд извършват бойни задания когато и да е на денонощието и при всевъзможни метеорологични условия “, отбелязва съветското МО.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР