Атаката срещу бившия Партиен дом беше организирана. Това заяви в

...
Атаката срещу бившия Партиен дом беше организирана. Това заяви в
Коментари Харесай

Зам.-шефът на СДВР: Атаката срещу бившия Партиен дом беше организирана

Атаката против някогашния Партиен дом беше проведена. Това съобщи в утринния блок на БТВ старши комисар Антон Златанов, зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

"Трудно е на момента да се каже кой е ранен и кой симулира. Още седем причинители бяха арестувани през вчерашния ден сутринта, по този начин задържаните са общо 13. Голяма част от арестуваните са престъпно проявени. Работи се по определяне на още лица - спим по три часа на денонощие ", сподели още той.

Сред арестуваните на митингите от нощес има малолетни, дилъри и побойници

"Имам познати и другари измежду протестиращите, не всички са платени. След 22 часа обаче едни хора си отиват, а други характерни персони идват. Една част от протестиращите си потеглиха когато тези лица се причислиха към митингите ", добави старши комисар Златанов.

"Три са клиповете, на които протестиращи са бити. Не поддържам насилието нито от страна на служители на реда, нито от страна на протестиращи. Всички служители на реда са инструктирани да не употребяват мощ, в случай че не са нападнати ", разяснява фрагментите с полицейско принуждение зам.-шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

"Ако някой е превишил правата си, то той ще си понесе следствията. След като е арестуван даден протестиращ, значи има за какво ", добави по тематиката старши комисар Антон Златанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР