ASUS заяви, че информацията за намерението да спре производството на

...
ASUS заяви, че информацията за намерението да спре производството на
Коментари Харесай

ASUS отрече слуховете за закриването на серията смартфони Zenfone

ASUS съобщи, че информацията за желанието да спре производството на смарт телефоните Zenfone не дава отговор на истината — тайванският производител към момента е зает в тази посока и продължава да работи върху новите модели.

„ Бихме желали да опровергаем слуха, че ASUS Zenfone 10 ще бъде последното потомство от серията ASUS Zenfone, която следва да бъде затворена. Това не е правилно. Ще продължим работата върху главните линии от телефони: ROG Phone и Zenfone. ASUS е твърдо ангажирана със своя смарт телефон бизнес и клиентите си. Моля, следете за обновления на нашите продуктови линии през 2024 година “ — се споделя в формалното изказване на компанията.

По-рано инсайдер заяви, че ASUS възнамерява да закрие линията си от смарт телефони Zenfone — компанията не възнамерява изцяло да напусне пазара на мобилните устройства, само че съответните запаси сякаш ще бъдат комбинирани с създаването на игровите смарт телефони ROG Phone. В момента обаче ASUS упорства, че и двете линии ще продължат да съществуват и добави, че към този момент има съответни проекти за 2024 година

След няколко седмици тайванският производител е на път да пусне новия Zenfone 10 в Съединени американски щати и в действителност би било необичайно да се удостовери информацията за желанието да бъде закрита тази линия. Въпреки това, образецът на LG въпреки всичко незабавно изскача в съзнанието, който в началото отхвърли „ слуховете “ за желанието да ограничи производството на смарт телефони и скоро разгласи, че въпреки всичко се отхвърля от това направление.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР