ASUS публикува подробни спецификации за своя най-бърз геймърски монитор в

...
ASUS публикува подробни спецификации за своя най-бърз геймърски монитор в
Коментари Харесай

ASUS сподели подробности за най-бързия геймърски монитор в света с честота на опресняване 540 Hz

ASUS разгласява подробни спецификации за своя най-бърз геймърски екран в света – ROG Swift Pro PG248QP. Новият артикул беше показан за първи път по-рано тази година на ревюто CES 2023.

ASUS ROG Swift Pro PG248QP е ориентиран към експертите в региона на електронните спортове (Esports). Той е основан на по този начин наречената E-TN-матрица (E от Esports), която може да създаде невероятната периодичност на освежаване от 540 Hz, с помощта на спомагателен овърклок. Типичната пикова периодичност на освежаване на 24,1-инчовия екран с поддръжка на 1080p резолюция е посочена на 360 Hz.

Екранът се характеризира с време за реакция 0,2 ms (GtG), документ DisplayHDR 400, опция за проявление на наличие HDR10, 125% покритие на цветовата гама sRGB с акуратност на цветовете Delta E <2, контрастно съответствие 1000:1 и ъгли на видимост 170 на 160 градуса. Яркостта на екрана е 400 нита.

ASUS ROG Swift Pro PG248QP разполага със 7 авансово заложени режима за гейминг, функционалности ASUS GamePlus, както и с технология Flicker-free за понижаване на трептенето и Low Blue Light за отбрана на очите от нездравословната синя светлина.

Мониторът разполага с един DisplayPort 1.4 конектор с DSC, два HDMI 2.0, 3,5 милиметров смесен аудиоизход и USB хъб с два USB 3.2 Gen1 Type-A врата.

Мониторът има ергономична стойка и RGB подсветка. Стойката ви разрешава да променяте височината му в границите на 110 милиметра, както и ъгъла на завъртане и наклона му. Ако общоприетата стойка не ви харесва, можете да употребявате такава от трета страна. За тази цел екранът е оборудван със стойка VESA 100×100.

За страдание ASUS към момента не посочва цената на този геймърски екран, нито споделя по кое време ще бъде пуснат в продажба.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР