Астролозите твърдят, че с тези родители децата растат невероятно щастливи.

...
Астролозите твърдят, че с тези родители децата растат невероятно щастливи.
Коментари Харесай

Жените от тези зодии стават най-добрите майки

Астролозите настояват, че с тези родители децата порастват необикновено щастливи.
Астролозите показаха три представителки на Зодиака, на които се отдава майчинството и вродения инстинкт им е даден от звездите. Те се трансформират в най-хубавите майки.
 Кои са най-целеустремените зодии? Кои са най-целеустремените зодии?
Всички имаме фантазии, които желаеме да реализираме. Разликата сред фантазиите и задачите е, че вторите имат последна дата за своето реализиране и ра...
Тези дами се оправят с родителските отговорности съвършено и децата им порастват необикновено щастливи.

Телец
Според астролозите това са идеалните майки. Жените Телец са в положение да обгрижват детето с обич и внимание и в това време да развият мощна персона в него. Такива майки са търпеливи, рационални, подготвени да жертват персоналното си време толкоз, колкото желаят да оказват помощ на детето. В същото време, те се пробват да възпитат детето от малко да е независимо. Дават му независимост и да го приготвят за живота в света на възрастните.

 5-те най-умни зодии дами 5-те най-умни зодии дами
Интелигентността е мощна мощ! Интелектуалните качества на дамите са в положение да привлекат вниманието на противоположния пол, по...
Риби
Това са сантиментални и изобретателни майки. На първо място, те развиват гении у детето, търсят плам в него, което след това ще го отдели от тълпата. Тези родители обичат децата си с цялото си сърце. Рибите се стремят да възпитат добре завършена, мощна и отворена персона у детето още от бебе.

Рак
Това са майки, които се отдават напълно на фамилията и виждат смисъл в живота, посредством детето. Майчинството за тях е главната задача. Ето за какво, дамата Рак от време на време прекалява с несъразмерните грижи. За да не прекалят, такива майки би трябвало да управляват изблиците си на обич. Децата им, обаче имат задоволително благополучие в живота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР