Астролозите твърдят, че финансовото благосъстояние зависи изцяло от разположението на

...
Астролозите твърдят, че финансовото благосъстояние зависи изцяло от разположението на
Коментари Харесай

Само този знак на зодиака е признат от астролозите за най- богат и благоденстващ

 i Астролозите настояват, че финансовото богатство зависи напълно от разположението на звездите. Нека да забележим кой знак на зодиака е приет за най-богат и най-успешен в правенето на пари. Рейтингът започваме от края.

12-то място – Стрелец

Най-последното място в шлагер парада на богатите е за Стрелец. И това не е тъй като той няма пари. Пари е той постоянно има и то не малко. Но  колкото и да заработва Стрелец, все не са му  задоволителни. Той не може да се смири с обстоятелството, че при всичкото му благоденствие, има някой, който е по-богат от него. Не е почтено! Дори в случай че Стрелец заеме петото място в листата на Forbes, той отново ще се мисли за безпаричен.

11-то място – Водолей

Водолеите в никакъв случай не се стремят да печелят доста пари, тъй че те ги нямат. Защо са му на Водолей  пари? За да трепери над  всяка стотинка? Това не е за него. Водолей постоянно разчита на ориста, и, с цел да бъдем почтени, тя в никакъв случай не ги е   разочаровала. Близо до Водолей постоянно се намира някой, който е подготвен да даде на нашия идеалист всичко належащо за удобен и даже първокласен живот.

10-то място – Риби

Рибите са на почетното 10-то място по  една елементарна причина. Те не знаят по какъв начин да печелят. Животът им подмята постоянно разнообразни „ вкусни “ варианти, само че Рибите:  а) или са слепи, или б) неуместно пилеят извоюваното. Рибите  избират скъпи и не постоянно належащо неща, без да мислят за това дали ще им останат средства с цел да си купуват „ храна “. Разбира се, за храна те  печелят, само че не повече.

9-то място – Везни

Везните презират парите. Те откровено имат вяра, че нищо положително в тези красиви хартийки няма. И се пробват да ги заработват  – само че ги презират! Въпреки това Везни обожават луксозния  живот, въпреки да мълчат за тази си уязвимост.

8-мо място – Близнаци

Парадоксът е в това, че Близнаците са асове  в правенето на пари, само че не и в запазването им. След като се появи в ръцете им  някаква сума, у тях безусловно стартира сърбеж – те би трябвало по-скоро да ги похарчат! И тогава внезапно става нещо-  рецесия, гражданска война, апокалипсис, само че в никакъв случай не се знае какво може да се случи! Може за другите това да не се случи, само че за Близнаци – постоянно!

7-мо място – Телец

Телците обичат с цялото си сърце да помизеруват. Те по всякакъв  метод се опитват   да печелят, само че злата Вселена все не им разрешава да забогатеят. Интересното е, че пари те имат, само че са им задоволителни единствено за удобен живот, и нищо повече. И без значение какъв брой Телец се бори – в никакъв случай няма задоволително. Може би Вселената им се е разгневила?

6-то място – Лъв

На гордите Лъвове им трябват  пари, с цел да хвърлят  прахуляк в очите на другите. Външно те постоянно са сполучливи и богати, вечерят в първокласни заведения за хранене (а ядат солетки  у дома), живеят  в влиятелен регион на града (в в жилището им е цялостно с хлебарки) и се обличат стилно. Както нормално, за Лъва е значимо по какъв начин наподобява, а не по какъв начин е в действителност. Впрочем  това умеене може да бъде потребно за доста лъвове. Движейки се в богато общество, те съумяват да създадат първия си милион.

5-то място – Рак

Рак се нуждае от пари. Попитайте го за какво и  той ще отговори: „ Трябват ми “.  Като цяло, тази линия не е неприятна, тъй като Рак всичко влачи вкъщи. Нужно – излишно, ще  разбере по-късно.  Може да потрябва на някой безпаричен родственик.

4-то място – Овен

Овните от детството си обичат риска и се включват в съществени парични завършения още в  младостта си. Като предписание върху тях се изсипват  доста пари, с които Овните не се разделят до края на дните си. А веселбата стартира след гибелта им, при отваряне на наследството им.

3-то място – Козирог

Козирозите още в младежките си години овладяват изкуството за запълване на спестовната касичка: би трябвало да се печелят доста пари или малко да се харчат. Козирозите съумяват и в двете. Те харчат малко, а икономисват доста.  Парите за Козирозите – не са разкош, а средство.

2-ро място – Скорпион

Скорпионът заема второ място, така като  доста обича парите и не обичат да губят. Заради по-голямо финансово благоденствие, те са подготвени да вървят по главите на съперниците си. Финансова самостоятелност реализират в много зрелост, само че тя може да обезпечи повече от едно потомство от  техните потомци!

1-во място – Дева
 
На първо място –!  – Дева. И финансово благоденствие тя реализира със  строги икономии и упорита работа. Дева  е този милиардер, който върви с  дънки за Щатски долар 20. „ Каква е разликата, естествени дънки! “

Екхарт Толе: Законът за изобилието – Изходящият поток дефинира Входящия

 

Две седмици практикувайте това и наблюдавайте по какъв начин ще се промени вашият живот: когато ви се коства, че хората ви отхвърлят – хвалба, признателност, помощ, любяща грижа, и по този начин нататък –…

Цялата публикация

Луиза Хей: Ако крадете от живота, той ще ви отговори по същия метод

 

Вчера бяхте с празен портфейл? Знаете ли за какво? Когато Бог ви дава подарък, той го опакова в проблем. И колкото по- огромен е този проблем, с който опакова, толкоз по-голям…

Цялата публикация

Научете къде се крие вашата Подобрена Версия и я накарайте да ви оказва помощ постоянно!

 

Малцина са тези, които знаят, че ​​винаги имат достъп до целия си опит, даже и до към момента непридобития. Не пропускайте опцията да се възползвате от него. “Ние вече  решихме…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР