Астролозите смятат, че за всяка зодия има най-подходящия месец за

...
Астролозите смятат, че за всяка зодия има най-подходящия месец за
Коментари Харесай

Кога ще срещне ЛЮБОВТА всяка зодия през 2022г.

Астролозите считат, че за всяка зодия има най-подходящия месец за намиране на сътрудник и започване на сантиментална връзка. След като проучихме Любовния хороскоп за 2022 година, е доста по-лесно да разберем кой интервал може да бъде в действителност съдбоносен.

 

Ето по кое време всяка зодия ще срещне любовта през 2022 година

 

Овен – март 

Представителите на тази зодия имат всички шансове да срещнат любовта на живота си през месец Март. Дори в случай че в началото връзката остане другарска, е огромна вероятността тя скоро да се трансформира във вихрена любовна връзка.

Телец – октомври

За Телец октомври може да се окаже по-успешен в сантиментален смисъл. Тогава вероятността да срещнете човек с сходен светоглед, същите цели и упоритости се усилва. Основното нещо е да разберете това в точния момент и да не отказвате да продължите връзката.

 

Близнаци – март

Много е евентуално през март 2022 година необвързаните Близнаци да се срещнат с същинска обич. Пламенната романтика няма да се отличава със непоклатимост и неизменност, само че ще внесе доста приятни страсти в живота на представителите на тази зодия. В последна сметка съгласие ще бъде открито.

 

Рак – декември

Връзката, която ще стартира през последния месец на идната година, дава обещание на Раците ярки страсти, незабравими завършения и цялостен живот, изпълнен с радостни събития. В този съюз няма да има място за кавги и кавги, а нежността и любовта в никакъв случай няма да изчезнат.

 

Лъв – май

Любовната спекулация, която ще стартира през май, дава обещание мощна връзка и съразмерен живот за болшинството свободни Лъвове. Последният пролетен месец ще ги зарадва със среща с човек, за който вечно ще останат най-обичаните и почтени за най-хубавото.

 

Дева – ноември

В сантиментална връзка, която стартира през ноември, доста Деви ще се радват на лоялност и ярки страсти. В новия съюз няма да има място за досада и отчаяние, а обичаният им човек ще се трансформира в надеждна опора за доста години напред.

 

Везни – юли

Везните през юли 2022 година ще могат да срещнат човек, с който ще имат опцията да изградят топли и нежни връзки. В средата на лятото свободните представители на тази зодия би трябвало да прегледат по-отблизо евентуалните сътрудници, с цел да не сбъркат в избора си.

 

Скорпион – септември

Скорпионите през септември, 2022г., могат да основат най-силните връзки в живота си. Бурен и ослепителен разказ ще стартира не толкоз по вик на сърцето, а под въздействието на здравия разсъдък и ще се основава на взаимно почитание, преданост и отговорност.

 

Стрелец – юни

През юни Стрелците имат нараснал късмет да срещнат съидейник, за който придвижването, общуването и новите познания са в основата на живота. Постепенно другарствата ще се трансфорат в сантиментално привличане и с течение на времето двойката ще сътвори освен мощен, само че и креативен съюз.

 

Козирог – декември 

Студеният месец Декември ще притегли топъл и гальовен човек към Козирозите. Той ще бъде занимателен и своеволен, ще може да въодушевява, стимулира и поддържа като никой различен.

 

Водолей – август

Романтичната връзка, която ще възникне през август, дава обещание да бъде доста темпераментна и вълнуваща за родените под егидата на това съзвездие. Водолеите да чакат откровени самопризнания в обич – те безусловно ще се къпят във вниманието на колегата си.

 

Риби – април

Април ще даде късмет на множеството Риби да срещнат оптимистична и изобретателна персона, с която няма да им е скучно. Личност, с която ще могат да се забавляват дружно. През април предстаавителите на зодията, които ценят другарството, лоялността и отдадеността, ще стартират връзка. Основното нещо е да не се страхувате и да извършите първата крачка към някой, който в действителност ще ви цени и обича.

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР