Астролозите са категорични, че представителите на тези зодии не могат

...
Астролозите са категорични, че представителите на тези зодии не могат
Коментари Харесай

Зодиите, които никога няма да са щастливи заедно

Астролозите са безапелационни, че представителите на тези зодии не могат да основат семейство и в никакъв случай няма да са щастливи дружно. Ето кои са те.

Водолей и Риби
Спазвайте тези правила и 2022 ще ви донесе ЗДРАВЕ, благополучие и обич
Нова година-нови обещания, очаквания и фантазии. Поставяме си нови цели, нови привички, които да ни приближат към стремежи по-здравословен метод...
Прочети повече
В тази двойка Рибите рискуват да живеят с възмущение към колегата си. Ще им липсва вниманието, което свободолюбивите Водолеи не постоянно могат да им дадат.

Дева и Лъв

Лъвовете са привикнали да живеят в лек безпорядък, което може да бъде огромен проблем за Девите, които ценят реда и организираността. За представителите на втория знак е мъчно да одобряват друго отношение към живота.
Изискванията им към колегата са в положение да отхвърлен нарцистичния Лъв, заради което връзката сред тях няма да продължи дълго.

Рак и Везни
Свободното време - може ли да попречи на щастието ни?
Прекаленото свободно време, повече от пет часа дневно, може да се отрази слез на психическото ви положение. " Повече от нас чест са в с...
Прочети повече
Представителите на тези два знака имат разнообразни полезности в живота: в случай че Ракът е по-нетърпелив да се скрие от света, то Везните са по-отворени към всичко. Поради тази причина на тези два знака ще им бъде извънредно мъчно да се схванат и да основават семейство.

Скорпион и Стрелец

Стрелецът избира да е пряк, до момента в който Скорпионът обича да обгръща всичко в тайнственост. Същевременно Скорпионите високо ценят лоялността, до момента в който Стрелците са по-вятърничави. Тези несъгласия ще попречат на тези два знака да бъдат щастливи дружно.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР