Астролозите отдавна са установили връзка между здравето на човека и

...
Астролозите отдавна са установили връзка между здравето на човека и
Коментари Харесай

От какви заболявания трябва да се пази всяка зодия?

Астролозите от дълго време са открили връзка сред здравето на индивида и съзвездието, под което е роден. Според тях най-проблемните " зони " в тялото са свързани с всяка зодия.

Овен
Проблемни зони: глава, мозък, лице

Физическият и душевен стрес, породен от прекомерно дейния и упорит метод на живот на Овена, може да докара до главоболие, мигрена и инсулт. Овните се нуждаят и от задоволително тласъци, с цел да не станат жертва на меланхолия.

Телец
Проблемни зони: шия, уши, гърло

Телецът постоянно може да бъде благоразположен към настинки, болки в гърлото и ушите. Освен това този знак може да има проблеми с щитовидната жлеза. Така че, в случай че внезапно се почувствате летаргични и напълнявате без явна причина, първо отидете на ендокринолог.
свързани новини4613на 28.11.2021
Близнаци
Проблемни зони: бели дробове, плещи, ръце, ръце

Близнаците постоянно страдат от алергии, сенна хрема, настинки и кашлица. Представителите на този знак би трябвало да внимават и с безсънието и психическото безсилие.

Рак
Проблемни зони: гърди, стомах

Депресията е постоянно срещано положение при прочувствения Рак. За да я превъзмогнат те постоянно се обръщат към храната и по-късно, в допълнение, би трябвало да се борят със затлъстяването. Сякаш това не е задоволително, само че Раците също са предразположени към храносмилателни проблеми, които в допълнение се утежняват от преяждането.

Лъв
Проблемни зони: сърце, тил, гръбначен дирек

Високото кръвно налягане, запушените артерии и неравномерният сърдечен темп са опасности, пред които са изправени множеството Лъвове. Освен това постоянно имат проблеми с гръбначния дирек. Йогата е превъзходен метод да предотвратите и двете.

Дева
Проблемни зони: корем, вътрешности

Девите непрестанно се борят с тежестта си, желаят или да отслабнат, или да напълнеят. Те постоянно имат хранителни разстройства, както и стомашни болести, язви, гастрит и синдром на раздразнените вътрешности.

Везни
Проблемни зони: бъбреци, надбъбречни жлези, кожа

Везните постоянно страдат от храносмилателни проблеми. Съветът към тях е да се откажат от мазни храни и деликатеси, които може да не са изключително потребни за стомаха. Що се отнася до кожата, Везните са предразположени към дерматит.

Скорпион
Проблемни зони: пикочен мехур, ректум, яйчници

Хормоналният декор при Скорпионите понякога се нарушава. Освен това са мощно уязвими към заболявания, излъчени по сексуален път. Много девойки, родени под този знак, имат проблеми със зачеването и бременността.

Стрелец
Проблемни зони: очи, зрение

Стрелецът е уязвим към всичко, което визира очите и зрението им. Ето за какво е по-добре за тях да следят тази област на своето здраве допустимо най-внимателно.

Козирог
Проблемни зони: кости, зъби, стави

Козирозите постоянно чупят кости. Освен това те могат да развият съществени ставни проблеми, изключително в междинна и по-напреднала възраст. Трябва да сте по-внимателни с физическата интензивност.

Водолей
Проблемни зони: крайници, глезени, кръвообращение

Ако сте родени под знака на Водолей, може да сте предразположени към разширени вени. И това към момента е най-малкият от проблемите с вените, които тормозят този знак.

Риби
Проблемни зони: нервна система, стъпала, таламус

Рибите хващат разнообразни инфекции, постоянно имат слаба имунна система. Освен това Рибите са предразположени към бурсит, деформации на стъпалото и други проблеми с краката, написа " Тялото.бг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР