Астролозите направиха класация на най-посредствените любовници в зодиака, пише iwoman.bg.

...
Астролозите направиха класация на най-посредствените любовници в зодиака, пише iwoman.bg.
Коментари Харесай

Това са най-лошите любовници според зодията

Астролозите направиха ранглиста на най-посредствените любовници в зодиака, написа iwoman.bg. Ето по какъв начин наподобява тя.

Близнаци

Близнаците справедливо печелят първото място в този лист. Според астролозите представителите на този знак са доста по-заинтересовани да отделят от скъпото си време за себе си и за развиването си, в сравнение с за интимни моменти, прекарани с колегата.

Водолей

Тази зодия справедливо получава сребърен орден в класацията на най-посредствените любовници. Това не значи, че те не се интересуват от интимните моменти. Но просто избират да се забавляват на открито, защото се пробват да поддържат деен метод на живот.

На трето място в класацията са Овните . Хората от тази зодия просто са малко мързеливи и мислят на първо място за себе си.

Стрелец

Стрелецът е още един знак от зодиака, който попада в тази ранглиста. Причината е, че той просто избира да прекарва свободното си време по различен метод - да вземем за пример в компанията на другари.

Риби

За Рибите не може да се каже, че са неприятни любовници. Но за тях интимните прекарвания са въпрос на ентусиазъм. Невъзможно е да ги заставите да създадат нещо, което не желаят.

Везни

Представителите на този знак имат един сериозен минус - те са прекомерно суетни и напрегнати. Везните постоянно позволяват грешката да мислят за няколко неща по едно и също време. Това се отразява и на любовния им живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР