Астролози и ясновидци предупреждават, че следващата година ще е трудна.

...
Астролози и ясновидци предупреждават, че следващата година ще е трудна.
Коментари Харесай

Тези 3 зодии ще срещнат любовта през 2023 г. – проверете дали това сте вие

Астролози и ясновидци предизвестяват, че идната година ще е сложна. Но за някои зодии въпреки всичко 2023-а дава обещание приятни моменти

Кои зодии ще са късметлии и кои ще ги чакат съдбовни срещи през идната година? Нека да разберем!

Телец

2023 година ще бъде доста удобна за брака и любовните връзки на Телците. Тъй като любовта е значима част от живота ви, тази година ще бъде незабравима за вас. Особено удобна е за тези представители на зодията, които мислят за брак.

От началото на годината до 6 март 2023 година Меркурий ще транзитира през девети дом като шеф на вашия втори и пети дом. В резултат на това шансът ще ви съпътства в персоналния живот, както обвързваните със мощни връзки, по този начин и необвързаните представители на знака.

През първите три месеца на годината може да се образуват нови взаимоотношения, които ще трансформират живота ви. А тези Телци, които стартират нова връзка през първите три месеца, евентуално ще се бракосъчетаят в края на годината.

Скорпион

Очаква ви година, изпълнена с обич. Тези от вас, които към момента са необвързани, ще получат шанса да изградят мощни връзки и даже да основат семейство.

Желаещите да сключат брак ще могат да го създадат през първите четири месеца на годината. Двойките, които са се отдалечили, ще съумеят да поправят връзките си и любовта ще възкръсне като Феникс от пепелта. Ще изчезне и недоразумението, което съществува сред вас и вашата половинка.

През юни и юли трето лице може да напрегне любовните ви връзки. От 22 януари 2023 година до 15 февруари 2023 година Венера ще транзитира във вашия четвърти дом. През този интервал необвързаните Скорпиони ще могат да си намерят сътрудници в живота, а тези, които се оженят през този интервал, ще получат огромни пари от тъстовете и най-скъпи дарове от околните.

Водолей

От 15 февруари 2023 година до 12 март 2023 година Венера ще премине през вашия втори дом. Благодарение на това любовта ще се усили в връзките сред влюбените и ще се ускори способността им да се схващат. В тази обстановка всеки представител на този знак ще бъде свестен, стига да успее да изговори това, което до момента е премълчал.

В резултат на това ще можете да впечатлите всеки човек и да намерите своята сродна душа с помощта на истинската си природа.

Тъй като Венера ще бъде в своя въодушевен знак, в живота ви ще има човек, от който ще получавате и финансова помощ в бъдеще.

От 12 март 2023 година до 6 април 2023 година Венера ще премине през вашия трети дом, където ще бъде в съвпад с Рак. През този интервал ще бъдете по-привлечени от противоположния пол, с помощта на което сантименталните завършения и съдбовните срещи ще бъдат неизбежни.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР