Астроложката Виктория Маринова направи хороскоп с въпроса Жив ли е,

...
Астроложката Виктория Маринова направи хороскоп с въпроса Жив ли е,
Коментари Харесай

Астроложка: Търсете Сашко близо до вода

Астроложката Виктория Маринова направи хороскоп с въпроса „ Жив ли е, къде се намира Сашко? ”

Ето какви насоки даде тя на околните на изчезналия 12-годишен Александър Цветанов от Перник и на стотиците хора, които се включиха в издирването му. 

Хороскопът е издигнат от астроложката в неделя, като тя има вяра, че все още на съставянето му дребният Сашко е жив, пишат . На страницата си тя показва и претекстовете да се ангажира и тя да помогне за намирането на детето: „ С помощта на Астрологията може да се търсят и намират изгубени предмети и хора. И тъй като втора нощ не можех да мигна, а очите ми зачервени от рев и все към кревата-кола, където добродушно спи моето внуче с аутизъм, което на три пъти ми изчезваше за елементи от секундата и знам какъв призрачен сън съм изживяла, въпреки за няколко минути, до момента в който се появи пред погледа ми... ”

Следва изложение на хороскопа, в който астроложката споделя: „ Като назван по име го виждам по 7-ми дом, показан е от Нептун и Юпитер, ситуирани в негов 1-ви дом и ретроградни – уединено със себе си, замислен в своя вътрешен свят, покрай вода... ”

Според астроложката дребният Сашко, който е с аутизъм, не е прикрит, вижда се. 

Виктория Маринова показва: „ Неговият 1-ви дом разказва също баба му по бащина линия, която държи вратата на дома си отворена и подпряна с шише вода. Това е също домът на майка му, нейният бащин дом – концепция си нямам от кое място е и дали детето е посещавало дома на дядо си по майчина линия ”.

Знак Риби – това място, съгласно хороскопа, може да бъде болница, аптека, док, заслон за лодки, ателие за химическо почистване, подслон, дом за възрастни, заслон за нощувки, пункт за санитарна обработка или пречиствателно оборудване, място за усамотение, обор за едри животни.

Може да е тук-там за лов на риба или наоколо до тях, в плавателен басейн, в низини или на сектори, които биват заливани, в блата или край тях, на уединени сектори с тресавищна почва, покрай извор или река, на извънредно място, на влажни сектори, в езера, насочва още астроложката.

Съответстващи цветове – бледолилав (като цветовете на лавандулата) и цветът на морските талази.

Посока – изток, малко под приблизително ниво.

Понеже двете планети, които разказват търсеното момче, са ретроградни, това е напътствие, че изгубеният се намира не някъде настрана, а лежи зад или под нещо, или е прикрит (затиснат) сред всякакви движимости. И несъмнено, е належащо по-внимателно търсене. При това състояние за връщането му може да отиде много дълго време. Търсеният ще се реалокира на друго място, друго от това, на което е бил загубен. Това друго място е разказано от знак Водолий и може да бъде летище, клубно помещение, фабрика или цех, гараж, ремонтна работилница, шосе, ж.п. гара, публично място, тук-там където се паркира автомобил, на земя, която в миналото е била селскостопански сектор, а се е трансформирала в първокласен квартал, в горски масив с пътеки, изброява вероятните укрития на детето Виктория Маринова.

„ Конкретно на въпроса - когато съм го задала сигурно е жив Сашко, а като краен резултат ще бъде открит – Луната е в съразмерен аспект със Северния лунен възел и с финален аспект, също съразмерен, с неговия съуправител Юпитер ”, безапелационна е тя.

„ Бог да го пази и закриля! ”, приканва астроложката Виктория Маринова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР