Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за последния ден

...
Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за последния ден
Коментари Харесай

Много от нас ги очаква чуден ден, изпълнен с изненади

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи доста забавен хороскоп за последния ден на 2022 година. 

 

ОВЕН

Денят е почивен, само че изисква да разрешите натрупалите се проблеми на работното място и вкъщи. Ще се наложи да потърсите помощта на ваши другари и да се доверите на сътрудниците си. Не взимайте сами значими настоятелен решения, тъй като ще допуснете неточност, водеща до загуби. Не сядайте зад кормилото.

Направете проектите си и за идващия месец и за новата година, макар че Меркурий е назадничав. Не ви поучавам да сте нападателни и сериозни към околните си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е подготвена за полови удоволствия. Весело посрещане на Новата 2023  година!

ТЕЛЕЦ 

Ще срещнете компликации в този почивен ден, а и Меркурий е назадничав. Породени са от образуване на значимо задгранично пътешестване, което сте приели преди време. Очаквайте  успехи и изгода от приключването на от дълго време стартирани занимания, които отлагахте поради липса на време. Завършете започнатите задания до обед.

Вашите брачни половинки са излезли отвън себе си от терзание поради интригите, с които ги засипват доброжелатели. Докажете им, че сте им правилни и ги обичате, а по-късно се отдайте на полови наслаждения. Посрещнете с положително въодушевление Новата 2023 година.

БЛИЗНАЦИ 

Причината да сте неуверени в почивния ден е подбудена от разочарованието ви от сътрудници, на които сте имали доверие, само че са ви предали. Не се включвайте в вложения, свързани с нови планове, с които не сте осведомени. Търговците жънат непредвиден триумф в този ден, макар че Меркурий е назадничав, празник е.

Преодолейте вашата сензитивност, колебливост и подозрения. Звездите предизвестяват да деянията еластичност в диалозите с околните си, с цел да си спестите проблемите вкъщи. От вас зависи дали ще се лишите от сантименталните мигове и половите удоволствия. Нека настройката ви бъде позитивна с цел да посрещнете Новата 2023 година.

РАК

Отдайте се на рутината, без да отвличате вниманието си със странични занимания в този почивен ден. В противоположен случай сами ще блокирате вашия късмет да приключите със дилемите си в границите на работният ден.  Не бягайте от отговорност, Меркурий е назадничав и търпите санкции. Преценете къде допуснахте неточност в миналите дни.

Семейните да извърнат внимание на сътрудниците си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С положителното си отношение ще си спечелите заслужени сантиментални мигове и полови удоволствия. Въпреки това, което имате да завършите посрещнете с положително въодушевление Новата 2023 година.

ЛЪВ 

Бодри сте и изпълнени с готовност за деен ден, типично за вас е най-вече да работите, макар че денят е почивен. Неотразими сте. Засилва се вашата убеденост на работното място, само че ще си спечелите врагове при ретроградното придвижване на Меркурий. Опитите да покажете знанията си и да наложите мнението си ще провокират неодобрение във вашите сътрудници.

Спокойно им обяснете къде са пропуските им. Веднага се коригирайте, в случай че нараните интимните си сътрудници си или в случай че видите, че се отдалечават. Сексът няма да оправи връзките ви, до момента в който не си възвърнете хармонията и не изясните аргументите за отдалечаването им.  Вечерта посрещнете Новата 2023 година.

ДЕВА

Днес, в почивния ден, ви чакат най-вече материални триумфи, макар че е краят на месеца. Не пропилявайте възможностите си за доходна работа поради прекомерно дълъг размисъл и несигурност. Разпределете вярно работата си, с цел да завършите започнатите задания до края на деня, даже и при ретроградния Меркурий.

Обърнете внимание на връзките си в фамилията. Избягвайте по опция новите запознанства, макар, че ще ви бъде мъчно да им устоите. Вечерта посрещнете Новата 2023 година. 

ВЕЗНИ

Не давайте заеми в почивния ден, даже и в случай че родственици ви желаят помощ, тъй като ретроградния Меркурий не разрешава да сте великодушни. Бъдете деликатни при разискване на работа, обвързвана с публични организации и финансови  документи. Внимателно се запознайте със наличието и смисъла на документите.

Ще имате проблеми в общуването, в случай че сте прекомерно претенциозни и условията ви към близките са високи. Очакват ви разправии с околните ви. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат опция да изживеете полови наслаждения.  От вас зависи да посрещнете с чудесно въодушевление и доволство Новата 2023 година.

СКОРПИОН

Бъдете сериозни към постъпките си в почивния ден и не се изненадвайте, в случай че се опитат да ви излъгват. Неувереност в силите ви е причина за разграничаване на хората от вашето обграждане. Бъдете сдържани в общуването с непознати хора и не споделяйте проектите си. От сутринта ще валят оферти за спомагателна работа, които би трябвало да обмислите, тъй като Меркурий е назадничав.

Поговорете с околните си, благи дами, даже и в случай че сте достигнали стадия на неспособност да си поддържате връзка умерено. В един миг би трябвало да изясните дали ще имате взаимно бъдеще и бракът ви ще се запази или би трябвало да се разведете, поради изневярата и неналичието на полов живот. Посрещнете с приятна компания Новата 2023 година. 

СТРЕЛЕЦ

Не е изключено тъкмо в почивния ден в живота ви да се появят авторитетни хора, които да ви бъдат потребни. Не провеждайте  делови диалози за финансиране. Разсеяни сте и може да се съгласите на фрапантни условия, които да донесат загуби.

Успешни са както общуването, по този начин и новите запознанства. Установете нови познанства и разрешете битови проблеми, макар че Меркурий е назадничав. Посрещнете удовлетворени и здрави Новата 2023 година. 

КОЗИРОГ

Денят е почвен, само че не пречи да водите умерени диалози. Бъдете обективни към настояванията на сътрудниците си и търпеливи при диалози с тях, в случай че имате да изяснявате недоразумения. Пазете се от финансови загуби. Отложете пътуванията. Получена и непроверена от вас информация ще докара до финансови загуби. Трудностите са преодолими, само че са подбудени и от вашите дейности, което санкционира ретроградния Меркурий. Вечерта обърнете внимание на фамилията си.

Сексуалните удоволствия са вашето хапче за положително въодушевление. Не се лишавайте от тях. Звездите ви предизвестяват за препирня поради ревнивост от страна на половинката ви. Бъдете благи и докажете невинността си с хубав букет, хубаво вино, сантиментална вечеря и полови наслаждения. Във ваша власт е да стъпите с положително въодушевление в Новата 2023 година.

ВОДОЛЕЙ

Имате сили да се справите с компликациите по пътя си макар неприятностите, които ви основават вашите близки в почивния ден. Пътуванията са сполучливи. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. От вас зависи да не се предавате във властта на страстта и да постигнете задачите си, макар че компликациите поради ретроградния Меркурий няма да са малко.

Все още сте завладени от страсти поради рецесията в персоналния си живот. Постепенно осъзнавате грешките си и повода за неналичието на полов живот в последните дни. Вечерта празнувайте и посрещнете Новата 2023 година. 

РИБИ

Избегнете неприятностите и споровете със странични хора, в случай че се сблъсквате с тях в този почивен ден. Очаквайте вест за възстановяване на материалното положение - справедливо и навременно. Признанието и триумфът ви са обезпечени, в случай че сте рационални и умерени. Не се захващайте с нови задания, тъй като Меркурий е назадничав.

Не сте се справили с проблемите в персоналните си връзки. Изходът не е в невярност от ваша страна, а в диалози и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възобновена естетика и полови наслаждения, тъй като сте се провалили поради вашето държание. Имате време да подготвите и да посрещнете Новата 2023 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР