Астроложката Джилиън Ноулс е уверена, че зодиакалният знак влияе на

...
Астроложката Джилиън Ноулс е уверена, че зодиакалният знак влияе на
Коментари Харесай

Астроложка състави диети за всички зодии, за да не дебелеят

Астроложката Джилиън Ноулс е уверена, че зодиакалният знак въздейства на храненето на всеки човек. Тя е съставила диета за всяка зодия, която съгласно нея ще помогне човек да не качва наднормени килограми. В тази публикация има и коментар на специалисти дали това в действителност работи. Повечето от нас възприемат хороскопа като предсказания за утрешния ден, месец, година. И нормално търсим някакви “подсказки” за персоналния живот и работата. Но нито един овен, нито една дева до момента не са се замисляли да отслабват съгласно... звездите! Оказва се обаче, че може. И Джилиън Ноулз е уверена, че диетите въздействат по друг метод на представителите на другите зодиакални знаци.

Овен. Ако сте се родили под знака на Овена, значи сте човек емоционален и обичате да се състезавате. Освен това сте нетърпеливи, което значи, че във връзка с всичко, което касае диетите, ви е нужно да видите неотложен резултат. Ако установите единствено след два дни, че диетата не работи, се отказвате да отслабвате по тази скица. На вас в действителност ви е необходим бърз резултат. Вашият избор са безвъглехидратните, белтъчните диети. И ще бъде най-добре, в случай че прилагате диетата за намаляване дружно с някого. Това ще предизвика у вас спортна решителност и няма да можете да се откажете от съответната диета.

Телец. Телците обичат здравата да си похапнат и нормално гладуването и диетите ги вършат нещастни. Опитайте да се храните красиво. Т.е., избрали сте здравословна диета и сте съставили менюто, следва да украсявате своите блюда, като купувате пресни плодове и зеленчуци от селскостопански производители. Подходете креативен към приготвянето на здравословната храна. Така ще разберете, че диетичните артикули могат да бъдат също толкоз вкусни, както нездравословните и калоричните. Избягвайте захарта и продуктите с висока масленост, наблягайте на зелени листни зеленчуци и плодове.

Близнаци. Вие сте дейни хора и елементарно изразходвате калории. Само дето много се увличате и постоянно “скачате” от една диета на друга, без да доведете до дъно нито една от тях. Понякога даже е задоволително да поговорите за желанието ви да отслабнете и всичко стопира до такава степен.
Идеалното решение за вас е да съчетавате здравословното хранене и стратегиите с извършения. И запомнете: доста е значимо да отделяте време за банкет на храна - хранете се умерено, седнали на трапезата. Не бързайте и не похапвайте пътем. И никакъв фаст-фуд! Той е главният зложелател на вашата фигура.

Рак. Раците са хора прочувствени. Никой толкоз постоянно не протяга ръка към хладилника, когато е печален и трагичен, както Раците. Яденето разрешава на обидчивите и раними Раци да се почувстват по-комфортно. А това е рисково за фигурата. Раците се отнасят към диетата като към нещо ненужно, макар че е положително. Погледнете на диетата от друга позиция. Здравословното хранене е методът да се погрижите за себе си, да поглезите своя организъм. Диетата ще ви направи по-силни и ще ви помогне по-добре да се справяте с отрицателните страсти. Бъдете деликатни, най-трудно за вас е да се избавите от нездравословните привички от детството - гъста каша, шоколадови бонбони, мекици.

Какви са диетите на останалите 8 зодии четете на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР