Aston Martin разпространи информация за новата топ версия на модела си

...
Aston Martin разпространи информация за
новата топ версия на модела си
Коментари Харесай

Новият флагман Aston Martin DB11 AMR

Aston Martin популяризира информация за новата топ версия на модела си DB11- DB11 AMR, която е налична за закупуване против 175 000 лири във Англия и с очаквани първи доставки през втората половина на годината.

За DB11 AMR, от Aston Martin разясняват, че версията е въодушевена от състезателните представители на марката, като основният акцент попада върху мотора, оптимизираното пътно държание, както и върху екстериорните и интериорни подобрения.

Aston Martin DB11 AMR идва с 5.2 литров, V-образен, 12-цилиндров турбоагрегат, който генерира максимална мощ от 630 конски сили, което е с 30 повече в съпоставяне със стандартната версия на DB11 V12 и със 127 повече спрямо V8 модификацията на модела. С неизменен оптимален въртящ момент на мотора от 700 Нм, новата версия на DB11 е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди, което представлява подобрение от 0.2 секунди, и да развие максимална скорост на придвижване от над 330 км/ч.

Наред с тематичните стилистични новости, Aston Martin DB11 AMR се предлага и в лимитираната екстериорна цветова контрастна схема Stirling Green и лайм, и координираната с нея Dark Knight кожена тапицерия с още веднъж лайм цветови акценти. С това осъществяване на DB11 AMR обаче ще могат да се похвалят единствено 100 платежоспособни, като цената на версията е избрана от марката на 201 995 английски лири.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР