Aston Martin разпространи информация за новия DBS Superleggera Volante, за който

...
Aston Martin разпространи информация за новия
DBS Superleggera Volante, за който
Коментари Харесай

296 000 евро за най-бързото кабрио на Aston Martin

Aston Martin популяризира информация за новия DBS Superleggera Volante, за който от компанията споделят, че е най-бързото кабрио в цялата история на марката.

Aston Martin DBS Superleggera Volante дава обещание възможност за придвижване с оптималната скорост на движение от 211 благи в час или 338 км/ч, като основни фактори тук са мощното 5.2-литрово V12 сърце на открития автомобил и допълнителната оптимизация на аеродинамиката.

DBS Superleggera Volante, първите доставки на който ще бъдат осъществени през третата четвърт на тази година, идва с максимална мощност на мотора от 715 конски сили и максимален въртящ миг от 900 Нм. В комбинация с нова осемстепенна роботизирана предавателна кутия, кабриолетът е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3.6 секунди и от 0 до 160 км/ч за 6.7 секунди.

Таванът на Aston Martin DBS Superleggera Volante може да бъде прегънат за 14 секунди и разгънат за 16 секунди, като интервенцията може да бъде осъществена ккато от интериора на автомобила, по този начин и отдалечено в радиус от 2 метра.

Базовата цена на Aston Martin DBS Superleggera Volante е определена на 247 500 лири за Великобритания, 295 500 евро за Германия и 329 100 $ за Съединени американски щати.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР