Астана е домакин на Лудогорец в първата среща между двата

...
Астана е домакин на Лудогорец в първата среща между двата
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Астана – Лудогорец

Астана е хазаин на Лудогорец в първата среща сред двата тима от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Мачът в Казахстан започва в 17:00 часа, а спечелилият в конфликта ще се изправи против нидерландския гранд Аякс в плейофа за влизане в групите на шампионата.

Преди това и двата тима отпаднаха в пресявките на Шампионска лига, тъй че ще би трябвало да дефинират кой от тях ще продължи напред и кой ще продължи в Лигата на конференциите.

Там негов противник ще е спечелилия от двойката Валмиера (Латвия) - Партизани (Албания) в плейофа за групите.

Астана не се намира в най-хубавата си форма. Понастоящем тимът е в серия от 3 загуби на нула във всички шампионати. Две от тях нанесе Динамо (Загреб), който в профил някогашния отбор на Станимир Стоилов от Шампионска лига. Така днешните домакини нямат вкаран гол от 4 следващи дуела и завоюваха единствено 1 от предходните си 7. У дома обаче Астана играе надалеч по-убедително и преди упоменатото към този момент проваляне от Динамо в ШЛ се намираше в серия от 9 срещи без загуба, както и такава от 7 поредни триумфа на своя земя във всички шампионати.

Треньорът на гостите Ивайло Петев ще може да разчита на новодошлите Ноа Сонко Сундберг и Руан Крус, които замениха в разширения състав контузения таран Квадво Дуа, както и дадения чартърен на Сантос през предходната седмица халф Нонато. Аут за конфликта с Астана е десният бек Сон поради червен картон от мача с Олимпия.

Днешният конфликт е директно в ефира на Диема спорт 3 и Novsport.com ще наблюдава развиването му в действително време, до момента в който нашите гости могат да гледат .

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

АСТАНА : 93. Йосип Чондрич, 15. Абзал Бейсебеков (к), 6. Ян Вороговский, 7. Макс Ебонг, 13. Камо Ховнанисян, 17. Абат Аимбетов, 22. Александр Марочкин, 23. Фабиан Урега, 33. Зарко Томашевич, 44. Степан Лончар, 88. Дембо Дарбое;

Треньор: Григорий Бабаян;

ЛУДОГОРЕЦ : 1. Серджио Падт, 22. Франко Русо, 24. Оливие Вердон, 26. Ноа Сонко Сундберг, 44. Марсел Хайстер, 16. Аслак декор Витри, 6. Якуб Пьотровски, 8. Клод Гонзалвеш, 37. Бърнард Текпетей, 99. Руан Секо, 11. Кирил Десподов (к);

Треньор: Ивайло Петев;

Съдия : Хорацио Фешник (Румъния).

Астана – Лудогорец 0:0
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР