Аспарух Никодимов коментира разгромната загуба на ЦСКА с 0:5 от

...
Аспарух Никодимов коментира разгромната загуба на ЦСКА с 0:5 от
Коментари Харесай

Паро: Пардю е длъжен да изкара ЦСКА от летаргията

Аспарух Никодимов разяснява разгромната загуба на ЦСКА с 0:5 от Лудогорец в Разград. Паро приказва за тежката обстановка при " алените " като цяло.

Всички бяха кръгла нула. Като се стартира от безспорната тактическа и техническа неначетеност в отбрана и се стигне до тоталната беззащитност в нападателен проект. Факт е, че в състава имаше доста отсъстващи и това сигурно е оказало въздействие. Но да не подминаваме обстоятелството, че от първата минута започнаха 8 чужденци, а през втората част се появи и още един. Всеки от тях е бил притеглен, с цел да прави разликата, а не с цел да взима безпричинно високата си заплата, а треньорите да му нямат доверие да го пуснат да играе. Обида за историята на ЦСКА е футболист като Жуниор Нзила да носи алената фланелка. Та той не може да уцели собствен съотборник на два метра от себе си.

Ако инцидентен минувач бе попаднал на стадиона в Разград в събота вечер, щеше да намерения, че първенецът на България обиграва част от запасите си в безгрижна контрола против несъвършен аматьорски тим от някое село в района. Такова бе държанието на двата отбора, които другояче са съседи на първото и второто място в класирането. Въпреки че към този момент ги разделят цели 17 точки... ЦСКА изглеждаше потресаващо, безусловно прати в мъка последователите си.

На 15 май ЦСКА има късмет за изправителен и за практическо избавяне на сезона във финала за Купата с Левски. Голям игрови напредък ми е мъчно да си показва, че може да се реализира, само че Алън Пардю е задължен да изкара отбора от летаргията ", сподели Паро пред " Новспорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР