Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България (АПБНБ) ще

...
Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България (АПБНБ) ще
Коментари Харесай

Производители даряват 60 хиляди литра минерална вода за пострадалите от наводнението в Община Царево

Асоциацията на производителите на безалкохолни питиета в България (АПБНБ) ще обезпечи доставка на 60 000 литра минерална вода в помощ на потърпевшите от наводненията региони в Община Царево. На апела на БЧК за подаяние на артикули от Асоциацията откликнаха неотложно 4 марката – Банкя, Велинград, Горна баня и Девин.

" Мислите и сърцата ни са в Царево и района и сме разполагаем да оказваме помощ, както постоянно до момента. Вярваме, че солидарността и обединяването са основни в тези моменти на рецесия и сме подготвени да бъдем част от напъните за поддръжка на тези, които са в потребност. На разположение сме за в допълнение подпомагане, в случай че е належащо, и се надяваме, че нашата поддръжка ще помогне на потърпевшите да преодолеят компликациите в тези първи дни след бедствието “, показа Жана Величкова, изпълнителен шеф, Асоциация на производителите на безалкохолни питиета.

Минералната вода ще се достави и съобщи на Община Царево и Българския Червен кръст (БЧК), които се грижат за разпределението до нуждаещите се в потърпевшите области. Подкрепата ще бъде предоставена през днешния ден и на следващия ден, с цел да може да се употребява в най-кратки периоди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР