Асоциацията на месопреработвателите в България връчи Златните медали на МЕСОМАНИЯ

...
Асоциацията на месопреработвателите в България връчи Златните медали на МЕСОМАНИЯ
Коментари Харесай

Връчиха Златните медали на МЕСОМАНИЯ 2023 – вижте кои са наградените

Асоциацията на месопреработвателите в България връчи Златните медали на МЕСОМАНИЯ 2023. Юбилейното издание на най-голямото ревю за месо и месни артикули у нас придаде спомагателна стойност на оценките за качествени и истински пазарни артикули на изложителите тази година.

„ Златният орден, комбиниран с тапия за отличие от 30-то издание на МЕСОМАНИЯ е освен премия, само че и доказателство за ангажираността и новаторството на най-хубавите компании в сектора и техните достижения. Това е още една опция за честваме устойчивостта и адаптивността на промишлеността, която пази традициите и самоуверено следва новостите в трендовете за хранене и потребителските желания “, сподели Атанас Урджанов – ръководител на УС на Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ). Той поздрави отличените компании и акцентира, че те са образец за ентусиазъм, поставяйки висок стандарт за нови достижения, които безспорно ще повлияят на посоката на развиване през идните години.

С влиятелните „ Златен орден и диплом “ бяха отличени 15 месопреработвателни компании за 41 техни продукта:

„ Актуал “ ООД получи премия за своя Деликатес кълцаница Актуал. „ Белла България “ бяха наградени за Майсторлъшката си серия луканка, суджук, бабек и дъртак, а „ Елко Мес “ ООД – за своите „ Сурово-пушени салами “. „ Биляна Мес “ ЕООД беше отличена за пастърмата си „ Усойна “, а „ Енола Мес “ ЕООД впечатлиха със серията си малотрайни салами и със заготовките за кюфтета.

„ Вланел “ ООД си осигуриха справедливо място измежду носителите на премиите за своите Пилешки пикантни крила „ Пири Пири “, а „ Еко Мес “ получи няколко оценки, в това число за слайсовете „ Родопа Пазарджик “ и шпек „ Смядово “.

„ Малевентум Марон “ впечатли съдиите с „ Влашко мезе “, а „ Недко Недков – Овчарово ЕООД “ – със серията си наденици и суджук „ Добротица “, както и с наденичките с кашкавал „ Фиеста “.

„ Плевен Мес “ ООД бяха отличени за серията „ Кайлъка “, а „ Ресторанти Добревски “ ООД – за сурово-сушените си салами от биволско месо.

Свинекомплекс „ Голямо Враново Инвест “ получи отличие за „ Луканка от източнобалканска свиня “. Месните артикули от говеждо месо на „ Екрос-I “ ЕООД и продуктите им от заешко също сграбчиха премия от 30-та МЕСОМАНИЯ.

За потребителите, които не ядат месо, също пристигнаха положителни вести. „ Сами-М “ ЕООД бяха отличени за серията „ Зелечукови полуфабрикати “, включваща картофени кюфтета и спаначени пръчки.

Поздравяваме всички наградени производители и техните екипи за всеотдайната работа и за дързостта да си слагат високи цели. Благодарим на всички наши изложители, показали най-хубавото, което браншът е основал за последните 30 години. Юбилейното ревю МЕСОМАНИЯ 2023, със своя фокус върху качеството и нововъведенията, продължава да играе решаваща роля в оформянето на бъдещето на промишлеността, безапелационни са от Асоциацията на месопреработвателите в България, уредник на най-престижното събитие в бранша за годината.

Да споделят празника на месопреработвателите на щанда на АМБ пристигнаха и зам.-министърът на земеделието и храните доцент Деян Стратев, специалисти на дирекция „ Политики по агрохранителната верига “ в Министерство на земеделието и храните и представители на Българската организация за сигурност на храните.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР