Асистентът на Масимилиано Алегри Марко Ландучи изведе Ювентус до знаменита

...
Асистентът на Масимилиано Алегри Марко Ландучи изведе Ювентус до знаменита
Коментари Харесай

Асистентът на Алегри: Изгубих години от живота си днес

Асистентът на Масимилиано Алегри Марко Ландучи изведе Ювентус до популярна победа с 4:3 над Рома на " Олимпико ". Той трябваше да води " бианконерите " в този мач, защото Алегри бе осъден. Той призна, че е изживял много прочувствено този мач, в който е изгубил години от живота си.

" Когато измъкнеш успеха, е доста по-сладко. Голът на Локатели ни върна ентусиазма и по-късно успяхме да създадем цялостен поврат. Щастлив съм за гола на Де Шилио. Показахме темперамент. Не е значимо какво се приказва преди мача, а какво демонстрираме на терена. Загубих 5-6 години от живота си в този мач. Би било необикновено, в случай че всеки пък приключваме по този начин4, съобщи Ландучи.

" Започнахме мача уплашени. Искахме да играем атакуващо, само че получихме гол от статично състояние. През втората част направихме промени, тъй като се виждаше, че имаме компликации да отбележим. При втория гол прекомерно елементарно загубихме топката. Това се случва постоянно и не е съвпадане. Хубавото е, че по-късно повярвахме, че можем да обърнем нещата. Вторият гол оказа помощ доста, тъй като ни върна увереността ", добави експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР