Ащън Кътчър и Мила Кунис застанаха срещу слуховете за раздяла.

...
Ащън Кътчър и Мила Кунис застанаха срещу слуховете за раздяла.
Коментари Харесай

Ащън Кътчър, Мила Кунис и слуховете за раздяла

Ащън Кътчър и Мила Кунис застанаха против слуховете за разлъка. Двойката, която се ожени през 2015 и има две деца, разгласява клип в Инстаграм, с цел да се присмее на списание, което твърди, че звездите към този момент са разграничени.

Във видеото, което е снимано в колата на двойката, Кътчър снима и пита жена си какво се случва. Кунис с престорена тревога дава отговор „ Всичко свърши сред нас “ и демонстрира на камерата фотография от корица на таблоидно списание, което твърди, че двамата към този момент не са дружно.

Кътчър и Кунис не престават с подигравките към списанието като разискват къде са им били „ проблемите “, които са довели до „ раздялата “. От публикацията се схваща, че актрисата от „ Палави мамчета “ даже е взела децата и не ги дава на към този момент някогашния си брачен партньор.

Под видеото артистът от „ Двама мъже и половина “ написа „ Явно всичко е завършило. Успех с продаването на издания. Може би другата седмица жена ми ще роди близнаци. За трети път. Но кой брои “.

Публикацията събра много поддръжка от известните другари на двойката, измежду които бяха Деми Ловато и Дакс Шепърд. Той е женен за актрисата Кристен Бел, а двете фамилии са много близки.

Източник: tialoto
Снимка: Getty images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР