Асфалт по време на буря. В понеделник строителна фирма е

...
Асфалт по време на буря. В понеделник строителна фирма е
Коментари Харесай

Абсурд: Асфалтират двор в училище по време на нощен порой

Асфалт по време на стихия. В понеделник строителна компания е асфалтирала учебен двор в Самоков, до момента в който вали и още на идващия ден настилката се е напукала, предава Нова тв.

"Фирмата реализатор има учредителен проблем, обвързван с доставката на асфалтовата настилка за двора на учебното заведение. Наложи се тя да бъде полагана по време на дъжд, с което създадохме дискомфорт на живеещите в близост ", сподели Красимира Костадинова от Община Самоков.

Тя добави, че всички недостатъци по настилката ще бъдат остранени, с цел да се сътвори добра основа за спортна настилка.

По думите ѝ компанията реализатор ще заплати за преасфалтирането, само че и ще отнесе санкция. "Реновирането на учебния двор е на стойност 180 000 лева и се стремим към края на месец август обектът да бъде приключен ", сподели още Костадинова.

Представителят на компанията реализатор Митко Димитров изясни, че асфалтирането е почнало преди да завали. "Резултатът не се оказа първокласен. Асфалтът се оказа изравнителен. Сложен е материал там, където би трябвало да се изравни площадката. Не бързаме, само че имахме проблем с доставката на материал ", съобщи Димитров.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР