Асен Василев написал законопроект със заглавие Закон за мерки за

...
Асен Василев написал законопроект със заглавие Закон за мерки за
Коментари Харесай

Да връщат Народния съд, лагерите и наказателните колонии и да приключва цирка „Промяна“

Асен Василев написал законопроект със заглавие „ Закон за ограничения за предварителна защита и отбрана на националната сигурност от опасности за икономическата и финансовата система на страната “. Това било българският „ Магнитски “, с него щял да бори престъпността и да брани националния интерес.

Но в действителност с такива текстове, от които зловонието се разнася на километри, може да пребори и то доста бързо, единствено последните оставащи дни на това политическо ръководство.

Какъв болен мозък би трябвало да си, с цел да предвидиш, че български жители, без съд и присъда, могат да бъдат набутани в „ наказателни описи “ по доноса на някой пийнал полицай или единствено тъй като друга страна ги била глобила. И освен въпросните хора, ами и „ обвързваните “ с тях и нищо неподозиращи лица – главно родственици по директна и съребрена линия и даже по сватовство.

Събужда се един ден тъщата на въпросното „ рисково “ лице и открива, че името й е в държавен вестник (това планува Василев – позорният дирек да е точно държавният официоз), повече няма банкови сметки, не може да си получи пенсията или да отиде на доктор, а къщата й, заедно с тенджерите и чиниите, е иззета. И до момента в който напълно се е ошашавила горката, на вратата й към този момент чука някой актуален Газдов, с цел да я натовари на молотовката за Скравена. Просто по този начин. Потъпкана народна власт и конституционни права, няма правова страна – единствено решение на някакъв квази-репресивен орган, наименуван „ комисията на Асен Василев “.

Всичко това – без съд и присъда.

Така действаха кръволока Цанков, а след това и комунистите след Девети, и резултатът – стотици избити и безследно изчезнали инакомислещи в името на „ сигурността “ на страната.

После народът ги осъди. Първо едните, след това другите.

Днес урокът е теоретичен и никой няма да чака 50 години и да разрешава на такива като Асен и Кирил и на политическите лилипути към тях, да го тероризират и безобразно да нарушават човешкото му достолепие и конституционните му права да бъде жител на личната си страна.

Кирчо и Асене, момчета, чашата преля, идете си с положително, до момента в който още можете.

Източник: Труд
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР